Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és most már nem bírok magammal eldöntöttem hogy elmegyek egy örömlányhoz probléma lehet a korom neki vagy nem igazán érdekli?
Azért nem egy utcaihoz hanem lakásra. Pénzem van rá az nem lehet probléma csak korom miatt aggódok hogy esetleg elküld vagy hülyének néz..
Ne próbáljátok mondani hogy keressek barátnőt, már próbáltam , kerestem nem lett.. Nem nézek ki jól ez van sajnos.
Van még mit tanulnod:D Na figyelj, mindegy hogy hogyan nézel ki, férfinek kell lenned és ez a lényeg!Csak önbizalom kell, mindegy hogy nézel ki, akinek van elég önbizalma és pozitívan gondolkodik arra buknak a nők, ha lenne elég önbizalmad akkor eszedbe sem jutna hogy "phúú most biztos nem jövök be neki" meg ilyenek.Növeld az önbizalmadat és utána próbálkozz a lányoknál, de ne használj ki senkit!
20f
Szögezzünk le pár dolgot: 18 éveskor alatt nem mehetsz örömlányhoz, kivéve, ha viszed magaddal anyut, vagy aput, vagy egyéb törvényes hozzátartozódat. Nekik ott alá kell írni az örömhögy által kiállított, ún "felavatási nyilatkozatot", ha ez megvan, akkor onnantól mehet az eksőn.
Természetesen célszerű ha a kísérőd ott marad, hogy esetleg segítsen, ha megakadnál, vagy kérdésed van.
A külsőn sokat dob a kisugárzás, az önbizalom. Kezdj el sportolni, a barátaiddal járj el bulizni. 16 évesen szerintem még senki sem hajt, hogy lefeküdj valakivel.
Ha annyira csernobilian csúnya vagy, akkor azt sem fogod élvezni, ha fizetsz a szexért, csak megalázva fogod érezni magad.
3 év alatt igen is kilehet kupálódni, főként, ha odafigyelsz magadra. Ha javíthatatlanul gnómlennél, akkor megbámulnának az utcán és már biztos minimum egy fókuszriportot már készített volna veled az RTL. ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!