Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok és most már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok és most már nem bírok magammal eldöntöttem hogy elmegyek egy örömlányhoz probléma lehet a korom neki vagy nem igazán érdekli?

Figyelt kérdés

Azért nem egy utcaihoz hanem lakásra. Pénzem van rá az nem lehet probléma csak korom miatt aggódok hogy esetleg elküld vagy hülyének néz..

Ne próbáljátok mondani hogy keressek barátnőt, már próbáltam , kerestem nem lett.. Nem nézek ki jól ez van sajnos.

2009. szept. 22. 15:09
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%

Én ezt recskával szoktam megoldani, nem qrvákkal:D

17/f

2009. szept. 22. 15:14
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű hogy érdekelni fogja. De mindenképpen kérdezz rá. Gondolom valahogy felveszed vele a kapcsolatot, neten keresztül vagy telefonon. Mivel gondolom izgulsz ezért mindent kérdezz meg, ami aggaszt. Biztos nem lesz veled bunkó, neki ez a munkája. Egy jó tanács: ne szokj rá a dologra!
2009. szept. 22. 15:16
 3/24 anonim ***** válasza:
88%
Szexeltél már?Mert ha nem akkor úgysem tudod milyen,ha meg elmész,akkor rá fogsz szokni...és akkor egész életedben prostizol?Hát az szép lesz...Kezdj el inkább sportolni,meg kupálj ki ha annyira nem nézel ki jól.Nem ez a megoldás.
2009. szept. 22. 15:16
 4/24 anonim ***** válasza:
72%
15:16 Ja!
2009. szept. 22. 15:18
 5/24 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem is kupáld ki magad. Ha k*rvázni van pénzed, akkor arra is, hogy valami jó hajat vágass magadnak, vegyél egy jó kabátot, stb... Én például a fiúk haját, arcát, a ruhái közül pedig a kabátját nézem meg elsőnek:D Sportolj, és hidd el, találsz magadnak valami csajt.

De ha mindenképpen k*rvához akarsz menni, őt szerintem nem érdekli, hány éves vagy.

2009. szept. 22. 15:24
 6/24 anonim ***** válasza:
70%
Te normális vagy? :D
2009. szept. 22. 15:34
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
k*rva drága és nem éri meg. nagyon sok lány, nő van különböző szexrandis, vagy akárcsak sima randis (no komment) oldalakon, akik ingyen és bérmentve lefekszenek veled, szerintem sokan elvennék a szüzességed. ne menj prostihoz mert csak összeszedsz valami nyavalyát, sok betegségtől az óvszer sem véd meg.
2009. szept. 22. 15:34
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni... Szerintem sem az a megoldás, ha elmész egy ilyen helyre... Saját tapasztalatom: a párom is évekig járt jobbnál-jobb helyeken,... de ezzel együtt az évek alatt elveszítette az önbizalmát... és gondolj bele, ha majd egyszer mégis lesz egy barátnőd, akkor már a szex sem olyan élvezetes lesz, mint ... szóval érted. Szerintem is inkább hagyd ki ezeket a lányokat! És valóban rá lehet szokni...
2009. szept. 22. 15:35
 9/24 A kérdező kommentje:
Jó ruháim vannak meg minden de akkor se tudok kezdeményezni csajoknál meg ha kezdeményeznék is , akkor se lenne semmi mivel nem vagyok jóképű azon meg nem tudok segíteni se pénzel se semmivel..
2009. szept. 22. 15:39
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szüzességed akarod elveszíteni ilyen módon, szerintem menj el, megéri. Ha már ott vagy nála, akkor kérdezd meg, hogy őszinten mondja meg, mit szól a fejedhez. Akár tanácsot is kérhetsz tőle, hogy jobban nézz ki.

Ha a csajozást akarod pótolni ilyesmivel, arra nem alkalmas.

2009. szept. 22. 15:52
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!