Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok és most már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok és most már nem bírok magammal eldöntöttem hogy elmegyek egy örömlányhoz probléma lehet a korom neki vagy nem igazán érdekli?

Figyelt kérdés

Azért nem egy utcaihoz hanem lakásra. Pénzem van rá az nem lehet probléma csak korom miatt aggódok hogy esetleg elküld vagy hülyének néz..

Ne próbáljátok mondani hogy keressek barátnőt, már próbáltam , kerestem nem lett.. Nem nézek ki jól ez van sajnos.

2009. szept. 22. 15:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%

jah, és amiért nem vagy egy Brad Pitt, sosem lehet barátnőd? Most ennyi erővel én is rinyálhattam volna, hogy széles a csípőm, sosem akar majd senki, ezért keresek valami hímk*rvát.

De mivel pozitívan állok hozzá, van barátom, aki elfogad így, ahogy vagyok. Itt az önbizalmaddal van baj, kisöreg. És hidd el, ezen a k*rvázás sem fog segíteni.

2009. szept. 22. 15:57
 12/24 A kérdező kommentje:
Önbizalmamon nem de azon hogy jó csajjal dugok amit simán sose csinálhatnék azon segít.
2009. szept. 22. 16:00
 13/24 anonim válasza:
93%

Szia! Szerintem a kinézet sok lánynál már nem is számít annyira. Láttam már szép lányokat nem éppen szépnek mondott fiúkkal, és fordítva is. 16 évesen pedig még szerintem egyáltalán nem éri meg ilyen nőkhöz elmenni, 16 évesen sokat változik még az ember fia, szóval én azon a véleményen vagyok, hogy inkább menj el bulizni, esetleg interneten társkereső, biztos találsz egy szimpatikus lányt.

17/F

2009. szept. 22. 16:00
 14/24 anonim ***** válasza:
93%

Azért én egy "olyan" nőt nem neveznék jó csajnak, de te tudod... És az előző hozzászólónak (17/F) teljesen igaza van. Hidd el, a külső nem minden.

17/L

2009. szept. 22. 16:03
 15/24 anonim ***** válasza:
77%

tehát... te egy hülye p*cs vagy... mint az egyik oszt társam azzal a különbséggel hogy ő 18 lesz...

ne akard a barátnőt prostival helyettesíteni... van jobb meg van bal kezed... használd amíg horogra nem akad egy leány... a barátnőmet egy suliévig + fél nyáron puhítottam hogy kijelenthessük végre: járunk... ja és az első alkalom még csak most szombaton jött össze... NE EGYÉL TÜRELMETLEN... igenis azt kell mondani hogy keress barátnőt ha másért nem is akkor azért hogy ne rib*nchoz menj... ja és haverom is barátnőt keres de eszébe nem jut k*rvához menni mert egy átlagos srácnak aki havonta legalább 1x eljár bulizni legalább 2 olyan lányismerőse van akit fél óra puhítás után kardélre lehet hányni... (nekem pont 2 de van bennem annyi tartás hogy még nem tettem meg:D)

2009. szept. 22. 16:21
 16/24 A kérdező kommentje:
1. Ez a nem a külső számít duma elég unalmas már hogy ezzel vigasztaljátok azokat akiknek nincs csajok , mert ez kvára nem így van az összes csaj külsőre megy.. fogadni mernék ti se járnátok velem azért mert nálam sokkal jobb képűekkel is járhattok.
2009. szept. 22. 16:24
 17/24 A kérdező kommentje:

2. Nekem nincs kit fűzni hogy összejöjjön mert még barátnőm sincs és nem is nagyon volt, és nem is hiszem hogy lesz ennyi sikertelenség után..

És nem helyettesíti a barátnőt de legalább kielégít. És nem kell rá hónapokat várni és még talán akkor se jön össze. ( persze ha egyáltalán lenne barátnőm ami esélytelen)

2009. szept. 22. 16:26
 18/24 anonim ***** válasza:
83%

Neked az önbizalmaddal van a probléma.Nekem soha sem voltak kifejezetten macho barátaim.A külső,annyiban számít,hogy legyél ápolt,jó illatú(azért ne lengjen körbe a pacsuli),ha pattis vagy,kezelgesd v. menj kozmetikushoz,tiszta ruhában járj stb.Szóval adj magadra és légy türelmes!Egy kurv@ nem old meg semmit.

Ja,és még egy jótanács,ne cicababáknál próbálkozz!Ahogy látom,a te korosztályodnak azok a lányok tetszenek,amik a magazinokban ,neten és a számítógépes játékokban vannak. 30/N

2009. szept. 22. 16:32
 19/24 anonim ***** válasza:

"mert még barátnőm sincs és nem is nagyon volt" viccelsz? 16 vagy... szerinted hány fiú van még rajtad kívül aki 16 és nincs barátnője és nem is volt? megsúgom: k sok.

egyébként h mondjak valamit: de, a külső számít. akkor, ha belülről kongóan üres a srác, semmi stílusa véleménye, akkor mondhatom, h jó, de legalább helyes.

ha viszont benned megvan a humorérzék, a kedvesség, az önbizalom a figyelmesség, akkor azt mondom: jó, lehet h nem annyira helyes, de ami belül van... az hihetetlen!

érzed a különbséget a 2 közt?

igen, a külső is számít, de ha a belsőket is nézzük... úgy 1 a 9hez arányban. és akkor már inkább járok egy olyan sráccal, aki 90%osan tetszik, mint olyannal, aki csak 10%ban! :D

2009. szept. 22. 19:17
 20/24 A kérdező kommentje:
nem hinném hogy 3 év alatt brad pitté vélok
2009. szept. 22. 20:48
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!