Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megtenni?
szeretném orálissan kielégíteni a barátomat!
TUDOM hogy mit h kell csinálni fel vagyok világositva csak nem merek nekikezdeni ez mitöl van ?
mit csináljak hogy el merjem kezdeni?
en is hasonlokepp voltam.attol van hogy felsz megtenni.nekem pl az jart az eszemben,hogy lehet,valamit elrontok es nem leszek eleg jo.na dehat egyszer kiprobaltam,es azota vagyom is ra.ne felj. ennyit mondok,minden jonni fog sorban
XD
LETÉRDELSZ ÉS BEKAPOD! Ilyen rohadt egyszerű...
P-87
először én is nagyon paráztam hogy majd valamit iszonyatosan elrontok
de ott volt bekaptam és elkezdtem csinálni
szerintem nem voltam oylan rossz de mondjuk gyakorolj előtte valami hasonló dolgon :D
menni fog az , bátorság
nem tom mitől félek mert nem hiszem h ha csinálnám neki rosz lenne vagy el rontanék vmit csak nem merem mert ha egyzere mondaná mikor olyan a helyzet h kapjam be neki lehet h simán megtenném de nem szokta mondani söt soha nem mondta!
van olyan fiú aki nem szereti?
Nincs olyan fiú, aki nem szereti :) Persze mindenki fél először megtenni. Fél az ember a kezdeményezéstől. Mert mi van ha kinevet vagy azt mondja inkább ne...ne félj!
Csináld úgy hogy csókolóztok, te vagy felül, aztán térj át a nyakára, mellkasára, hasára, combjára, majd kapd be. Tetszeni fog, maga fogja nyújtogatni a szeméremdombját ;D Csak hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!