Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Kérek mindenkit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kérek mindenkit hogy olvassa el!

Figyelt kérdés
van egy pasim, akivel szeretnék együtt élni, eddig meg voltak a nagy remények, szeretjük egymást, össze költözünk, utánna jöhet egy baba stb. tegnap meg beszélgettünk telefonon, és olyanokat mondott hogy nincs ugy pénz az össze költözéshez, mert én még tanuló vagyok, én nem fogok tudni dolgozni, ő meg nem fog tudni eltartani, stb. jah meg hogy sokba kerül a benzin amikor jön hozzám! :S, aztán meg mondja azt is hogy ne értsem félre, stb. egyébként hozzá teszem hogy 20 éves vagyok, ő meg 30 éves, hát én nem is tudom hogy mit tegyek, én ugy érzem hogy itt az ideje annak hogy férjhez mennyek, és lassan családom legyen, irjatok le mindent amit gondoltok erről az egészről amit le irtam,
2009. szept. 20. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érzi még magát késznek gyerkmekhez és házassághoz.

Adj neki egy kis időt,meglásd az idő múltával majd ő hozza fel a témát;)

Te meg még tanulj,hogy sikeres ember legyen belőled élvezzétek az élet minden percét.

A család nagy felelősség..ne siessétek el:)

2009. szept. 20. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem. 20 évesen még baromira nincs itt az ideje, hogy férjhez menj és gyerekeid legyenek - főleg, ha erre még nincs meg az anyagi háttér a kedveseddel. Az ilyen gondolkodás miatt vannak majd 30 évesen a válások. A srác nagyon is reálisan látja a dolgokat, ha azt mondja, hogy nem bírnátok el azt az anyagi terhet amit ezek az általad felsorolt dolgok igényelnek. Gondolj bele mi lenne, ha nap, mint nap azon kellene vitatkoznotok, hogy ma sincs pénz, de a gyereknek kellene még egy adag pelenka, vagy bármi. Elárulom: rámenne a kapcsolatotok. Ettől még szeret téged - sőt! De józanul gondolkodik, te pedig valószínűleg fülig szerelmes.

26/F

2009. szept. 20. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Előbb a stabil egzisztenciális háttér legyen meg! Várd meg hogy elvégezd az iskolát, legyen állásod, és ha mindketten kerestek, akkor lehet elgondolkodni ezen.

Egyébként mióta jártok? Nemám fejest ugrasz a házasságba 1-2 hónap járogatás után....

2009. szept. 20. 18:51
 4/5 anonim válasza:
55%
Szerintem egy 20 éves lánynak semi keresnivaloja egy 30 éves pali mellett ez nemtul reális még akor sem ha szerelmes vagy most lehet h azt hiszed h ez mijen jo hogy ijen érett pasid van de később mikor már megörekszik és romlik a teljesitménye majd akor megérted mikor ottfognak melleted leni a már foglat korodbeli jo pasik akik ugyanojan érettek min most a te pasid és probáldmeg abol a szemszögből nézni a dolgot hogy lehet h nem tud a saját korosztájában csajt szerezni és ez akor gáz és lehet h mégsem ojan érett ha egy 20 éves csajt széditt.Én igy látom a dolgot szerintem szakits vele és keress egy hozádillöt aki nem 10 év hátrányal indul hanem pont hozádvalo.
2009. szept. 20. 19:50
 5/5 A kérdező kommentje:
az igazság az hogy kanadában élek, és itt kanadában, akik velem egykorúak mármint a srácok, azok mind drogoznak alkoholisták, és nem tudnak szerelmesek lenni, na én ebből nem kérek, az én pasim akivel együtt vagyok, ő nagyon szeret engem és nem dorogos stb. a másik dolog az hogy ő azért jött ki kanadában mert álvált a feleségétől mert nagyon rossz aszony volt, de viszont van egy 2 éves babájuk, akit feladott már mint a gyerek érdekében, mert nem akarta azt hogy lássa a gyerek azt hogy folyton veszekedjenek stb. szóval ő egy éve van itt kint, én pedig egy fél éve, de első látásra egymásba szerettünk és nem tudnánk egymást elhagyni, bár ma már telefonon meg beszéltük a dolgokat, és ő azt mondta hogy velem mindenféle képpen össze akar költözni és el akar venni, csak azt szeretné hogy én is dolgozzak hogy ne legyen hiányunk semmiben sem. és hát igaza is van.
2009. szept. 21. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!