Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes, ha nem védekeztünk, de kivette?
Figyelt kérdés
...lefeküdtem előző barátommal és kivette mielött elment volna. de most nem jön meg, pedig mikor megkeleltt volna jönnie akkor erős folyásom volt, sőt néha oylan volt mintha megjött volna, nem tudom,hogy most ez így jelentkezett volna, vagy...:S....előző honapban nem voltunk együtt és akkor több mint 2 hetet késett, mit gondoltok? köszike2009. szept. 17. 15:56
31/32 anonim válasza:
Nah ezt szerettem volna hallani mostmár tényleg látom h az vagy akinek mondod magad egy nodmális felelős ember!
tudom h nehéz megállni mert felelőtlenség, ez az 1000. ilyen kérdés stb de akkoris na ez nem segít:S
Hát a remény hal meg utoljára...most vagy a teszt öli emg vagy az idő...szerintem tesztelj!
32/32 A kérdező kommentje:
sziasztok! nem vettem tesztet, és dokihoz se mentem, de megjött tegnap! köszi mindenkinek!
2009. szept. 27. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!