Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes, ha nem védekeztünk, de kivette?
Hiába akarsz vele vitatkozni az nem segít rajta ha lehülyézed...sőt kitudja lehet már annyira kivan idegileg hgoy ennyi is elég hogy hülyeséget csináljon! Te tudnál úgy élni hogy miattad meghalt egy ember? De azért aggódsz a pici életek miatt...képzeld a bogarak amiket mindíg agyontaposol azok is pici életek erről ennyit...a zigóta még nem ember!
Kérdezőnek: próbálj megnyugodni, vegyél egy tesztet, a volt pasidat meg heréltesd ki valakivel...
Figy ne foglalkozz a hülyékkel! Mondom vegyél egy tesztet! Átérzem min mész keresztül...mi is tapasztaltuk csak nekünk hál isten nem lett semmi, megjött...bár késve!
Tesztelj és mindenképp írd le az eredményt!!!
az nem segít rajta ha lehülyézem, akkor mi? "jajj, átérzem a helyzeted mert én is egy felelőtlen libus vagyok, aki orrba szájba nyomatja védekezés nélkül és folyamatosan azon görcsöl, hogy terhes-e?" nem, ez sem segít. az segítene szegényen, ha védekezne. mert akkor nem kéne így paráznia.
Persze, a bogarak is élőlények....ilyen gyerekes hasonlatot ne haragudj, te is abortusszal védekezel?!
És kedves kérdező! A pasid NEM TUDJA mikor kell kivenni, mert amikor belédhelyezi, van a péniszén előnedv amitől teherbe eshetsz. Onnéttól, hogy védekezés nélkül van benned egy pénisz, TEHERBE ESHETSZ!
Utolsó elöttinek:
Szerintem NEM MI VAGYUNK A HÜLYÉK,MERT Ő NEM VÉDEKEZIK!!!
Aha. És szerinted itt virtuálisan mi a segítség neki?! Az, ha ilyeneket mondok, hogy "nyugi, úgyis meg fog jönni, nem lesz semmi baj!" - Ez segítség meg építő jellegű? És ha nem? Mert benne van a pakliban, hogy egyáltalán nem jön meg neki. Ezért bízunk benne jópáran, hogy ha elmondjuk neki, hogy hülyeséget csinál "védekezés" néven, akkor ha most megússza, a továbbiakban vigyáz. Míg ha az előző variációt választom, akkor talán úgy gondolja, hogy ha most megjön neki, akkor egy vagy két hónap múlva is meg fog...Sajnálom, én nem bíztatok és nem nyugtatgatok senkit. Ha orosz rulettet játszik, akkor vállalja a felelősséget érte és az aktus után ne ide rohanjon nyugtató szavakért.
Mellesleg elmesélek valamit. Egyszer félrészegen a párommal mi is a megszakítást választottuk(soha nem védekeztünk mással, csak gumival, de azzal mindig és mi is úgy gondoltuk, egyszer kipróbáljuk gumi nélkül, annyian csinálják így, miért pont nálunk lenne baj?). Utána persze reggel vertük a fejünk a falba, hogy hogy lehettünk ennyire hülyék. Két barátnőnek van gyereke megszakításos módszerből, egynek pedig emiatt volt abortusza. Mondanom sem kell, kb. minden ember tud ilyet mondani, mert a megszakítás nem megbízható. Reggel első utam a kórházba vezetett esemény utáni tablettáért. Mert ha már hülye voltam, akkor legalább utólag tegyek meg mindent.
Kérdem én, ha a lány aggódik, tudja, hogy felelőtlen volt és LEHET belőle baba, akkor miért nem ment el orvoshoz esemény utáni tablettáért?
Ha meg mindig is így védekeztek, akkor miért lepődik majd meg a két csíkon?
Én értem amit mondasz igazad is van viszont én azt mondat h NYUGODJON MEG mert az idegesség nem segít és VEGYEN TESZTET...én már elkönyveltem h terhes nem adok rá nagy esélyt h megjöjjön tehát felesleges az atyai dorgálás...
És igen mi is csináltuk megszakításosan...mebántuk de nem rohantunk gyógyszerért minek...menstruáció előtt volt mégis volt idegeskedés és abból adódóan kis késés...amúgy a legtermékenyebb napon két egézséges emebrnek 25% esélye van a babára(nemszámítva a vetélést és társait...) de ez csak statisztika nem szent írás...
Arra akarok kilyukadni hogyha idegeled azzal nem segítesz csak elkönyveli h bunkó vagy...tudom hogy ez már az ezredik ilyen kérdés tudom h hülyeséget csinált de akkor is...nem példározni akarok de ha te lennél ilyen helyzetben(jó tudom de nem kerülhetsz ilyen helyzetbe mert te vigyázol nem vagy felellőtlen stbstb de feltételezzük mégis) akkor te se vennéd jó néven h lehülyéznek amikor kétségbe vagy esve...kitudja milyen állapotban van mikor vágja fel az ereit...jó nem vitatkozok magyarok vagyunk...együttérzés nuku röhögjük ki a másikat hagyjuk megdögölni gratulálok...
Én nem röhögöm ki. Sajnálom. Mert ezek megelőzhetőek lennének. Egyszerűen csak tehetetlen vagyok, mert védekezni nem tudok helyettük. És nem értem. Tényleg nem értem valaki miért kockáztat direkt.
Egyébként igazad van abban, hogy nem leoltani kéne, csak nehéz megállni. Szóval remélem megjön a menstruációd, főleg mert még nagyon kislány vagy egy babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!