Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes, ha nem védekeztünk, de kivette?
már ne haragudj, de szerinted miért szemetek azok, akik azt írják felelőtlen?! És amikor a kérdező is tisztában van ezzel?! A pasi kedvéért csináltad? Persze, végül is nem neki kell szembenéznie egy nem kívánt terhességgel. Az én barátom értékel és szemmel tartja a jövőmet annyira, hogy nem akarja, hogy én teherbe essek csak azért, mert ő így jobban élvezi. Hülyének nézne, ha védekezés nélkül akarnám csinálni, nem is engedné. Ő sem akar apa lenni. Az meg más kérdés, hogy én sem lennék soha benne védekezés nélkül. A megszakítás (amit ti csináltok), nem védekezés. Az játék a tűzzel. Tudtad, hogy 35% esélye van, hogy teherbe esel egy éven belül ezzel a módszerrel?
És tényleg egy élettel játszatok.
Mellesleg nem zárnám ki azt az esetet, hogy több hónapos terhes vagy. Ha az előzőben is alig-alig jött meg és barna folyásod volt, és most is ilyesmi van, az lehet terhesség. Normális vérzés vagy barna folyás? Nem ugyanaz. Én a helyedben már rég teszteltem volna és neked is ezt ajánlom.
Nem kioktatni akarlak, nem vagyok az anyád és megpróbálom átérezni a helyzeted. Tudom, hogy borzalmas a parázás, akkor is, ha nincs rá okod, hát még ha tényleg van mitől félni. Csak könyörgöm, ezt olyan egyszerűen elkerülhetnétek...
Ilynekor segíteni kell együtt érezni nem lehurrogni! Van elég baja így is! Ez kb olyan mintha elesik valaki és te nem azt mondod hogy gyere segítek felállni hanem hogy milyen hülye béna gyökér vagy hogy elestél...kívánom hogy a gyereked hasonló cipőben járjon és emgutáljon téged egy életre! Mellesleg a nőnek is jobb gumi nélkül...
Kérdezőnek: csinálj tesztet! És nyugi a stressz nem segít! Hányéves vagy? Barátoddal mivan? Ki tud még erről?
Ez függ sok mindentől...az előváladékban NINCS spermium...viszotn az előző ejakulációból maradhat vissza és ez az előváladékkal távozhat a férfi szervezetéből na ebből lehet gyerek! Viszotn hozzá kell tennem h mi csináltuk úgy hogy kivettem elmentem emgtöröltem visszaraktam és csináltuk tovább és nem lett belőle semmi(csak marha nagy stresszelés...) tehát sokmindentől függ...de majd a teszt megmondja!
Mellesleg a megszakításos közösülésnél 5% a teherbeesés ha jól csinálják(és nem árt nem a termékeny napokon csinálni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!