Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetek terhes, ha nem védekez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes, ha nem védekeztünk, de kivette?

Figyelt kérdés
...lefeküdtem előző barátommal és kivette mielött elment volna. de most nem jön meg, pedig mikor megkeleltt volna jönnie akkor erős folyásom volt, sőt néha oylan volt mintha megjött volna, nem tudom,hogy most ez így jelentkezett volna, vagy...:S....előző honapban nem voltunk együtt és akkor több mint 2 hetet késett, mit gondoltok? köszike
2009. szept. 17. 15:56
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
szeptember 8.-án kellett volna megjönnie, előző hónapban pedig mikor nem voltunk együtt 2 hetet késett és ugyan így volt folyásom :S....am előtte is íyg csináltuk és tudom h felelőtlen, az ő kedvéért volt :S ....de megjött midníg csak nem időben!
2009. szept. 17. 17:31
 12/32 anonim ***** válasza:

már ne haragudj, de szerinted miért szemetek azok, akik azt írják felelőtlen?! És amikor a kérdező is tisztában van ezzel?! A pasi kedvéért csináltad? Persze, végül is nem neki kell szembenéznie egy nem kívánt terhességgel. Az én barátom értékel és szemmel tartja a jövőmet annyira, hogy nem akarja, hogy én teherbe essek csak azért, mert ő így jobban élvezi. Hülyének nézne, ha védekezés nélkül akarnám csinálni, nem is engedné. Ő sem akar apa lenni. Az meg más kérdés, hogy én sem lennék soha benne védekezés nélkül. A megszakítás (amit ti csináltok), nem védekezés. Az játék a tűzzel. Tudtad, hogy 35% esélye van, hogy teherbe esel egy éven belül ezzel a módszerrel?

És tényleg egy élettel játszatok.

Mellesleg nem zárnám ki azt az esetet, hogy több hónapos terhes vagy. Ha az előzőben is alig-alig jött meg és barna folyásod volt, és most is ilyesmi van, az lehet terhesség. Normális vérzés vagy barna folyás? Nem ugyanaz. Én a helyedben már rég teszteltem volna és neked is ezt ajánlom.

Nem kioktatni akarlak, nem vagyok az anyád és megpróbálom átérezni a helyzeted. Tudom, hogy borzalmas a parázás, akkor is, ha nincs rá okod, hát még ha tényleg van mitől félni. Csak könyörgöm, ezt olyan egyszerűen elkerülhetnétek...

2009. szept. 17. 17:48
 13/32 anonim ***** válasza:
Én csak azt az egyet nem tudom megérteni, hogy aki ilyen alapvető dolgokkal sincs tisztában minek csinálja????? Fogalmam sincs hány éves vagy, szóval csak úgy általánosságban kérdem én, miért nyavalyog a sok 13-16 éves kislány(!), hogy ők már érettek, és készen állnak mindenre, ha utánna az interneten kérdezgetnek akkora baromságokat, hogy egy pető intézetes nép is sírva röhögne???
2009. szept. 17. 18:04
 14/32 anonim ***** válasza:

Ilynekor segíteni kell együtt érezni nem lehurrogni! Van elég baja így is! Ez kb olyan mintha elesik valaki és te nem azt mondod hogy gyere segítek felállni hanem hogy milyen hülye béna gyökér vagy hogy elestél...kívánom hogy a gyereked hasonló cipőben járjon és emgutáljon téged egy életre! Mellesleg a nőnek is jobb gumi nélkül...

Kérdezőnek: csinálj tesztet! És nyugi a stressz nem segít! Hányéves vagy? Barátoddal mivan? Ki tud még erről?

2009. szept. 17. 18:13
 15/32 anonim válasza:
nem tudom ah terhes vagy...tenyleg csinalj tesztet!!!de en pl 9honapot voltama z elozo baratommal es ebbol 6 honapot sex-tunk eleg sokat szinet mden nap es nem egy menet volt es SOHA nem hasznaltunk ovszert es tudta mikor kell lealljon es nem lettem terhes!!!mondtam saha nem hasznaltunk ovszert en sem o sem!!!!!
2009. szept. 17. 18:43
 16/32 anonim ***** válasza:

Ez függ sok mindentől...az előváladékban NINCS spermium...viszotn az előző ejakulációból maradhat vissza és ez az előváladékkal távozhat a férfi szervezetéből na ebből lehet gyerek! Viszotn hozzá kell tennem h mi csináltuk úgy hogy kivettem elmentem emgtöröltem visszaraktam és csináltuk tovább és nem lett belőle semmi(csak marha nagy stresszelés...) tehát sokmindentől függ...de majd a teszt megmondja!

Mellesleg a megszakításos közösülésnél 5% a teherbeesés ha jól csinálják(és nem árt nem a termékeny napokon csinálni...)

2009. szept. 17. 21:12
 17/32 anonim ***** válasza:
hat normalis esetben nem lehetsz terhes ha nem csinaltatok ojan sokszor.... de ha a baratod elotte valamikor ejakulalt, az elovalladekban lehettek eletkepes spermiumok, amenyiben nem a ciklusod 12-17-edik napjan voltatok ugy egyutt, hanem elotte, utanna, abban az esetben kevesebb az eseje h terhes lennel, a spermiumok akar 3 napig is elvannak a szervezetben, ha tovabbra se jon meg irany a nogyogyasz... biztos, ami biztos! ha pedig nem akarod elmondani aszuleidnek a dolgot, vegyel egy tesztet, es kiderul! bar az nem mindig megbizhato!
2009. szept. 17. 21:56
 18/32 anonim ***** válasza:
5%?? Ne legyél hülye, 30 felett van... olvasgass vissza, hány embernek csúszott be a baba megszakításos védekezésnél. Egyébként a nőnek is jobb gumi nélkül, ez igaz, de ha ezért be kell vállalni egy gyereket, nem tudom , én elgondolkoznék. Vagy akkor szedjen tablettát. Én sajnos a hülyékkel nem tudok együtt érezni, mindenhonnan ez folyik, hogy az előváladékban is VANNAK életképes spermiumok. Ha valaki szex előtt nem olvas utána, akkor sajnálom. Az abortuszt is biztos nagyon élvezik nők, mint a védekezés nélküli szexet...
2009. szept. 17. 22:54
 19/32 anonim ***** válasza:
hát én azért vitatkoznék azzal, h olyan mintha elesne.... mert tudatosan csinálja, h a pasinaqk jó legyen. én nem akarom bántani, de ilyenkor meg megy a görcsölés, ahelyett, h venne egy tesztet. tényleg egy pici élettel játszik:( gyanítom nem tartaná meg a babát....
2009. szept. 18. 06:24
 20/32 A kérdező kommentje:
19 multam és nem sokszor csináltuk és kivette midníg időben, éreztem volna ha nem :/ ....ő se tud róla mert nem vunk együtt, mert egy fasz, csak később döbbentem rá, szal nem kellenek a hülye kiírások, hogy mekkora szánalom vagyok, ez van, szimpla kérdés, tudtommal ez az oldal azért lett kitalálva, NEM GYANUS???? amugy köszike plus rendesen megjött előzőekbe nem folyással csak az előzte meg
2009. szept. 18. 08:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!