Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan változtathatnám meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változtathatnám meg a feleségemet, hogy ne legyen annyira prűd? 35 éves vagyok,2 gyerek, és szinte ki sem ejthetem otthon azt a szót hogy szex. Ő 33 éves.

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Hát a gyerekek előtt ne is ejtsd ki...:) Amúgy ezt meg kell beszélnetek...minek ejtenéd ki hogy "szex"? Amikor pl a szexuális életetekről beszélgettek, akkor gondolom kettesben a hálószobában, és ott gondolom kiejtheted? Vagy nem is beszéltek ilyenekről?
2009. szept. 17. 15:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Szóba se hozhatom akkor sem ha kettesben vagyunk. A gyerekek előtt természetesen nem szoktam szóba hozni.
2009. szept. 17. 15:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát azt a két gyereket is valahogy össze kellett hozni, ahhoz is kell SZEX! Kérdezd meg tőle, hogy megcsinálni nem prűdség? :)) Csak beszélni róla? Ha alapvetően mindig ilyen volt, nem tudsz rajta változtatni, ha nem akkor lelki oka is lehet, azt viszont elsősorban sok-sok beszélgetéssel kell megoldani!
2009. szept. 17. 15:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor is csak a gyerekek végett szeretkezett, most meg csak a békesség kedvéért.
2009. szept. 17. 15:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok.

Ezen kivül jó a kapcsolat? Tehát minden mást meg tudtok beszélni és nagy az egyetértés köztetek?

2009. szept. 17. 16:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor először is gratulálok, rendes vagy mert, sok pasi már rég más nőhöz járna.

Ez nem maradhat így. Beszélnetek kell róla. Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy a feleséged vagy valami régebbi trauma miatt nem akar szeretkezni (ez esetben javaslom a szexual pszichológust)vagy egyáltalán nem is élvezi. Ezen viszont csak gyakorlással tudtok segíteni.

Lepd meg. Mondjuk egy romantikus kis aprósággal, egy pici kis ajándékkal és rengeteg figyelmességgel. Izgasd fel, kezdd el puszilgatni csókolgatni. Nem hiszem, hogy nem képes felizgulni.

Ennyire nem lehet valaki prűd hiszen a szex a párkapcsolat természetes része.

2009. szept. 17. 16:02
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
Nevezd el valaminek a szexet, mondjuk mosásnak... jössz mosni:D Hülye ötlet de bejöhet:D
2009. szept. 17. 16:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

hát sztem sokmindent kihagysz az életedből, úgyhogy próbáljátok meg ezt nem muszájként csinálni, mert ez egy idő után téged is bedarál... én sem szeretkeznék egy olyan lánnyal aki fapofával néz közben némán előre...

AMÚGYMEG attól hogy van 2 gyerek, ott van előtted még egyszer 35 év legalább, még nem késő váloztatni ha minden kötél szakad!

18/F

2009. szept. 17. 16:45
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást.
2009. szept. 18. 11:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Minden tiszteletem a tied ombre! Rendes fószer lehetsz. Nomármost azért el kell ismerni, hogy az embernek vannak bizonyos szükségletei, mondd meg neki, hogy gyereket akarsz! :) Közbe meg szedj férfi fogamzásgátlót, így aztán próbálkozhattok ítéletnapig! :) Najó ez gonosz gondolat volt, d elehet megtenném, ha minden kötél szakad. Egyébként meg megmondanám, hogy vagy ő elégít ki vagy megyek máshoz a francba, mert az már szégyen hogy szexért kelljen kuncsorogni OTTHON!

;)

2009. szept. 18. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!