Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fantáziálok erről?
Figyelt kérdés
Visszatérő szexuális fantáziám, hogy nyilvánosan szexre kényszerítenek, különböző módokon büntetnek és megaláznak. Természetesen a valóságban nem vágyom erre, de mégis mindig visszatérő elemek ezek. Mitől lehet? Más is van így?2009. szept. 17. 15:07
12/22 anonim válasza:
szado mazo fétis, de benne van a megalázás, alá-fölérendeltség,engedelmeskedés,kiszolgáltatottság stb. is.... a bsdm oldalakon ki van fejtve rendesen, szóról szóra az összetétel, így most fejből nem tudom
13/22 A kérdező kommentje:
BDSM = B&D Bondage & Discipline (Kötözés és eszközök) + D&S Dominance & Submission (Uralkodás és alávetettség) S&M Sadism & Mazochism (Szadizmus és mazochizmus) együttes gyüjtőfogalma.
2009. szept. 21. 17:38
14/22 anonim válasza:
Rendezzetek a barátokkal egy ivós bulit, és "valaki" vesse fel a vetkőző pókert. Mivel te vagy a lány, ezért simán el tudnád vinni ebbe az irányba... :) Káros következmények? Maximum összekacsintások:)
15/22 anonim válasza:
Keresd fel a kerületi ideggondozót.
16/22 A kérdező kommentje:
Ugyan kedves utolsó válaszadó, mit keresnék én ottan? Hiszen még egy ilyen ostoba, síkhülye válasz olvasásakor sincsenek beteges idegrángásaim!!! :D :D :D
2009. szept. 21. 20:44
17/22 anonim válasza:
Úgy látom még nem hangzott el, egy fontos dolog, amit számos szakembertől olvastam/ hallottam. Esazerint az erőszalról álmodozó nőp egyátakén nem örülne, ha tényleg megerőszakolnák. Ellenben arra vágybak - állítólag - hogy egy férfi úgy tegye magáévá őt, hogy leteperi, hogy nem tud uralkodni magán, hogy ellenállást nem ismerve magáévá teszi, mivelhoyg ő annyira nő, és annyora vonzó, hogy az illető elveszti az eszét. Szerintem it a teljes odaadás, a hatalom, az uralkodásról való teljes lemondás is "bejátszik". Lehet, hogy keresni kell olyan partnert, akiben 200%ig megbízol, ellenben annyira imád táged, hogy szinte megerőszakol, mert annyira kíván?? Szerintem igen :)
18/22 anonim válasza:
Mert Te egy PERVERZ ÁLLAT vagy!
20/22 anonim válasza:
Elárulom! Azért fantáziálsz erről, mert szeretnéd kipróbálni, és az ilyen dolgokat egyébként nem feltétlen jódolog mindig elfolytani. Én keresnék valakit akiben teljesen megbízom és kiélném az ilyen jellegű vágyaimat...najó ki is élem :P ;)
Ha akarod én majd elfenekellek :P
P-87
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!