Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fantáziálok erről?
Figyelt kérdés
Visszatérő szexuális fantáziám, hogy nyilvánosan szexre kényszerítenek, különböző módokon büntetnek és megaláznak. Természetesen a valóságban nem vágyom erre, de mégis mindig visszatérő elemek ezek. Mitől lehet? Más is van így?2009. szept. 17. 15:07
1/22 anonim válasza:
Igen, de én beismertem magamnak, hogy igenis vágyom erre. :D Az ilyen vágyakat az ember többnyire tagadja, és önmaga előtt is szégyenli, nekem is 20 évembe tellett a be- és felismerés :D
2/22 anonim válasza:
mert 1 perverz, dög vagy!
3/22 A kérdező kommentje:
OK. Tényleg helyesebb lenne úgy fogalmazni, hogy vágyom rá, csak nem szívesen élnék együtt a való életemben a negatív következményeivel. Ha lehetne két életem, akkor az egyikben megtenném, a másikban nem. ;)
2009. szept. 17. 15:19
4/22 anonim válasza:
15:12-es válaszoló vagyok. Nem egészséges elnyomni ezeket a vágyakat, ne törődj azzal, hogy perverznek neveznek. Ha nem engeded ezeket kitörni ott, ahol kell (az ágyban, a szexben), akkor kitörnek máshol, és az nem jó. Ez olyan, mint amikor egy labdát akarsz a víz alatt tartani, egy darabig sikerül, aztán kirobban valahol arrébb. Beszélj a pároddal, mondd el a vágyaidat. Ha nincs párod, akkor már tudod, hogy milyen típusú embert keresel. :)
5/22 anonim válasza:
én ugyanilyenekről fantáziálok...ez nem annyira durva, mint képzelik az emberek...egy egészséges határig bárkit felizgat...bdsm oldalakon találsz hasonlókat (leírások,videók)
6/22 anonim válasza:
Nos egyszerűen te erre buksz. Végülis ha nem buktok le a nyilvános sexxel, akkor abban nincs para. Néha mindenki szereti a szado-mazot, persze módjával.
7/22 anonim válasza:
Ezeket én is kipróbálnám, de mint erőszakoló, én fiú vagyok, de hát ilyet nemszabad ezért nekem folyton olyan lányokat kell keresnem akik kedvelik a durvább szexet, mert ezzel nem lehet minden ajtón bekopogtatni. Bárcsak lenne olyan nőm akinek frankón ez a fantáziája.....
;) Írjatok nekem e-amilt! :D Örülnék is neki ám!
8/22 anonim válasza:
Előző válaszolónak is: vannak ám bdsm társkereső oldalak a neten. Ott mindenki leírhatja, mire vágyik, és találhat partnert. Ott nincs zsákbamacska. Egy ilyen kapcsolatban sokkal fontosabb a kölcsönös bizalom, és a tisztelet, mert ez egy balesetveszélyes játék.
9/22 anonim válasza:
Ez a dolog nekem is tetszik, én is fantáziálok ilyenekről, de sajnos ez nem valósulhat meg, pedig nekem nagyon tetszene.
10/22 anonim válasza:
Miért nem valósulhat meg? Mi az akadálya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!