Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek mit hogy csináljak? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
voltamm ár fiúval 2 éves kapcsolatomban is rendszeresen de most összejöttem egy sráccal aki már jóval többször volt és tapasztaltabb mint én és mondta hogy ő eddig úgy fejezte be hogy párja orálisan kielégitette de nekem az valahogy nem jön be mit tegyek?2009. szept. 16. 16:57
2/4 anonim válasza:
Én mindig előtte szopatom le a csajt, hogy ne kelljen a saját hüvelyváladékát nyalogatnia. csak tipp.
3/4 A kérdező kommentje:
utolsó válszolónak nm aza gond hogy magamtól undorodnék hanem hogy párom előző kapcsijában ( 6 év) ahhoz szokott hozzá hogy mindig úgy lett befejezve hogy a csaj leszopja és ugye a szájába na nekem ez a rész nem jön be
2009. szept. 17. 17:24
4/4 anonim válasza:
Szerintem is gusztustalan izomgerendákat szopogatni, de ha neked csinálják...
Mondjuk a franciázás kompromisszumos megoldás lenne (ő is nyal, Te is nyalsz).
Vagy ha tényleg undorodsz a dologtól, mondd meg neki, hogy Te hagyományosan szereted. Biztos megérti, vagy nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!