Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy már lassan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy már lassan két hete nem láttam a páromat és egyre kevésbé hiányzik? (bövebben lent)

Figyelt kérdés

Egy hónapja kb. volt hogy egy hétig nem láttam őt, akkor már alig vártam, hogyí láthassam. Szinte már megvoltam bolondulva, hogy mikor láthatom. Most meg egy hétig nem láttam a hétvégén találkozhatunk volna, de én lebetegedtem ezért most hétvégén találkozunk legközelebb, és most valahogy már majdnem 2 hete nem láttam és nem hiányzik annyira, mint a múltkor.

EZ MIÉRT VAN?

LEHET HOGY KEZD KIALUDNI A LÁNG AMI MÉG 1 HÓNAPJA MEG VOLT?

KÉRLEK SEGÍTESETEK!!

18/L

2009. szept. 14. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, szerintem ha megint találkoztok, akkor ugyanúgy érezni fogod a 'lángot'! :)

Nekem is volt már így, h pár napig nem beszéltünk mert dolga volt, nem tudott hívni, stb.. az elején már azthittem megőrülök h mivan már, aztán mintha "megszoktam" volna, ment tovább az életem... és amikor végre beszéltünk csak úgy lángoltam :)

És ez most volt a napokban.. be le sem merek gondolni mi lesz ha talizunk.. hmm:)

2009. szept. 14. 13:00
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ.

Megnyugtattál!

2009. szept. 14. 13:04
 3/4 anonim ***** válasza:
25%
Nem szereted őt eléggé.
2009. szept. 20. 17:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Az első vagyok, ne törődj ilyen válaszokkal, ez nincs így!

Am ha szeretnél én szívesen beszélgetek veled ilyen 'problémákról' akad nekem is... csak írj egy üzit...:)

2009. szept. 20. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!