Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiányzik ennyire? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ma barátnőmnél voltam, csak hétvégén találkozunk a suli miatt, ezért eléggé hiányzik hétköznap, és amikor ma vele voltam feküdtem az ágyán és ő ott volt mellettem, fogtuk egymás kezét és még úgy is nagyon hiányzott és ez egész nap így volt, amíg most este haza nem jöttem, mondjuk most is hiányzik, meg ölelgettem és akkor is hiányzott, de nem értem ha vele voltam akkor miért volt ez. Mitől van/volt ez? Normális válaszokat kérnék, köszi2010. ápr. 17. 23:26
1/4 anonim válasza:
Szerintem félig az agyad már azon járt,hogy hamarosan nem fogod látni és mennyire hiányozni fog és az milyen szörnyű érzés.Próbáld meg megélni az adott pillanatot,ami épp történik.Gondolj arra,hogy épp a karodban tartod,mennyire boldogok vagytok és milyen szerencsések.Ne gondolj elválásra,de még arra sem,hogy mi lesz 10 perc múlva,csak arra,hogy milyen a haja illata,nevetése stb.
2/4 A kérdező kommentje:
Az lehet, köszi a választ =)
2010. ápr. 17. 23:48
3/4 anonim válasza:
én is így vagyok a barátommal, mi is csak hétvégén látjuk egymást. Mikor még el se ment már akkor arra gondolok, hogy lassan újra elmegy és nem láthatom egy hétig, és ezért borzasztóan hiányzik, még akkor is mikor ott van mellettem.
4/4 A kérdező kommentje:
Olyan rossz ez az érzés :S
2010. ápr. 18. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!