Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam neki a szüzességemről, mondjam el vagy hallgassak? Kiderülhet az igazság? 18L
22:11- es nem megjegyzést kértem
Utolsónak kösz
22:32-esnek:
A kommented utolsó része tök szép így leírva, de már láttam itt feltéve olyan kérdést, hogy a srácoknak számít e, hogy a barátnőjük szűz. Mármint hogy értékelik e meg ilyenek és sajnos a többség azt írta hogy ha lenne két teljesen egyforma lány, csak egyik szűz, a másik meg nem, akkor a nem szüzet választanák, mert hogy azzal nem kell "bajlódni".
A kérdezőnek:
Szerintem is mondd el neki az igazat.
Mondd el neki.
Én szívesen lennék a pasi helyében.
tudom , hogy nem ciki de akkor valamiért ez csuszott ki a számon , nem is gondolkodtam. 20 éves, nem tudom , hogy sok nője volt. De o elég fiatalok kezdte 14 volt.
Leülök vele beszélgetni és akkor mondjam el hogy hazudtam , ne haragudj.Annyira félek ettől. Nem azért h akkor már nem kellek neki , hanem mert akkor már nem fog megbízni bennem , azt fogja gondolni , hogy másban is hazudtam.
ez bizony benne van a pakliban.De mondd el neki hogy megijedtél,meg ilyenek.De neked is szebb élmény lesz ha tudja hgy szűz vagy és úgy áll hozzád.
HA meg kidob legalább tanulsz az esetből hogy hazudni csúúúúúnyaaaaa dolog.
A 10:55-ös vok, mond el, hogy csak kellemetlennek találtad az elején elmondani, mivel tudtad, hogy ő már szerzett tapasztalatokat e téren.
Egyébként én úgy csókolóztam életemben először, hogy a pasi nem tudta, h. ő nekem az 1., és vacak volt, mert utána rögtön tapit várt, na de a legeslegelső után...Én nem mondtam el, mert nekem a srác nem jelentett semmit, csak egy nyári táborozás hozta alkalom volt.
Szóval mindenképp mondd el, sokkal megértőbb lesz, ha tudja, h. neked ez az 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!