Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hazudtam neki a szüzességemről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtam neki a szüzességemről, mondjam el vagy hallgassak? Kiderülhet az igazság? 18L

Figyelt kérdés
Beszélgettem egy sráccal , szoba került , hogy mikor vesztettem el , azt mondtam neki hogy nem olyan régen. De ez nem igaz (tudom butaság volt de akkor így láttam jónak , azóta ezerszer megbántam)Szóval még szűz vagyok, az utóbbi időben jól összemelegedtünk , ha szexre kerülne a sor akkor mondjam meg neki? azt fogja akkor gondolni hogy hazudok , megbántom , vagy inkább ne mondjak semmit ? A szűzhártyám nincs meg már, vérezni nem fogok.
2009. szept. 12. 21:10
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

22:11- es nem megjegyzést kértem

Utolsónak kösz

2009. szept. 12. 22:53
 22/32 anonim ***** válasza:
66%
CIKI A SZÜZESSÉG? Hová tart ez a világ? Te jó ég... Én szűzen mentem férjhez, és azóta is boldog házasságban élek. A szüzesség egy kincs. Egy érték. Sajnálom, hogy nem így látod.
2009. szept. 12. 23:08
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

22:32-esnek:

A kommented utolsó része tök szép így leírva, de már láttam itt feltéve olyan kérdést, hogy a srácoknak számít e, hogy a barátnőjük szűz. Mármint hogy értékelik e meg ilyenek és sajnos a többség azt írta hogy ha lenne két teljesen egyforma lány, csak egyik szűz, a másik meg nem, akkor a nem szüzet választanák, mert hogy azzal nem kell "bajlódni".

A kérdezőnek:

Szerintem is mondd el neki az igazat.

2009. szept. 12. 23:10
 24/32 anonim ***** válasza:

Mondd el neki.

Én szívesen lennék a pasi helyében.

2009. szept. 13. 01:41
 25/32 A kérdező kommentje:
de hogyan mondjam? Tegnap beszélgettünk elég sokat , szerintem megértené. de hogy tudjam neki elmondani ? Szerintem nem találnék hozzá szavakat
2009. szept. 13. 09:46
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Ne butáskodj, végül is számára ez jó hir lesz, ha nem mered elmondani neki lehet, h .nem is olyan komoly a kapcsolatotok,h. neki kellene adnod magad. Egyébként meg 18 évesen szűznek lenni ez teljesen normális, sőt tudod szerintem azt lenne ciki elmondani, h. ha pl. már 14 évesen elvesztetted volna. Sokkal idősebb a barátod? sok nője volt?
2009. szept. 13. 10:55
 27/32 A kérdező kommentje:

tudom , hogy nem ciki de akkor valamiért ez csuszott ki a számon , nem is gondolkodtam. 20 éves, nem tudom , hogy sok nője volt. De o elég fiatalok kezdte 14 volt.

Leülök vele beszélgetni és akkor mondjam el hogy hazudtam , ne haragudj.Annyira félek ettől. Nem azért h akkor már nem kellek neki , hanem mert akkor már nem fog megbízni bennem , azt fogja gondolni , hogy másban is hazudtam.

2009. szept. 13. 12:16
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

ez bizony benne van a pakliban.De mondd el neki hogy megijedtél,meg ilyenek.De neked is szebb élmény lesz ha tudja hgy szűz vagy és úgy áll hozzád.

HA meg kidob legalább tanulsz az esetből hogy hazudni csúúúúúnyaaaaa dolog.

2009. szept. 13. 20:18
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

A 10:55-ös vok, mond el, hogy csak kellemetlennek találtad az elején elmondani, mivel tudtad, hogy ő már szerzett tapasztalatokat e téren.

Egyébként én úgy csókolóztam életemben először, hogy a pasi nem tudta, h. ő nekem az 1., és vacak volt, mert utána rögtön tapit várt, na de a legeslegelső után...Én nem mondtam el, mert nekem a srác nem jelentett semmit, csak egy nyári táborozás hozta alkalom volt.

Szóval mindenképp mondd el, sokkal megértőbb lesz, ha tudja, h. neked ez az 1.

2009. szept. 14. 17:25
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Sztem hozd fel megint a témát, és amikor erre tértek valami olyasmit mondj hogy igen azt mondtam? akkor tuti félreértetted... csak viccesen.
2009. szept. 15. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!