Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam neki a szüzességemről, mondjam el vagy hallgassak? Kiderülhet az igazság? 18L
Figyelt kérdés
Beszélgettem egy sráccal , szoba került , hogy mikor vesztettem el , azt mondtam neki hogy nem olyan régen. De ez nem igaz (tudom butaság volt de akkor így láttam jónak , azóta ezerszer megbántam)Szóval még szűz vagyok, az utóbbi időben jól összemelegedtünk , ha szexre kerülne a sor akkor mondjam meg neki? azt fogja akkor gondolni hogy hazudok , megbántom , vagy inkább ne mondjak semmit ? A szűzhártyám nincs meg már, vérezni nem fogok.2009. szept. 12. 21:10
1/32 anonim válasza:
szerintem minnél hamarabb mond el neki még mielőtt arra kerülne a sor az a legjobb és az őszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban ja és csak akkor feküdj le vele ha igazán szereted és tudod ő is téged!
2/32 anonim válasza:
Hogy lehetsz szűz ha nincs meg a szűzhártyád?
Hol van?Elveszett?Bocs, de nem értelek.
4/32 A kérdező kommentje:
akkor szűz valaki hogyha járt benne pénisz . bennem pénisz nem járt hanem más
2009. szept. 12. 21:19
6/32 anonim válasza:
ha nem akarod h kiderüljön, hazudtál neki, akkor mondd neki azt, eddig még kevés ,,partnered" volt, így nincs még sok tapasztalatod. akkor nem fog neki feltűnni semmi. megérti, mért vagy esetleg félénk vagy határozatlan
7/32 anonim válasza:
Hát ez a komment nem túl érthető számomra.Lehet hogy én vagyok elmaradva bocs...
8/32 anonim válasza:
Ha pénisz járt benned nem vagy szűz,ha más akkor lehet..
10/32 A kérdező kommentje:
De mit fog gondolni ? Miért hazudtam ?
Pénisz nem volt bennem , pasival meg ilyen téren nem érintkeztem . Szerintem is jó ötlet az hogy megmondom csak 1 emberrel voltam eddig és ezért van hogy tapasztalatlan vagyok .
2009. szept. 12. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!