Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hazudtam neki a szüzességemről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtam neki a szüzességemről, mondjam el vagy hallgassak? Kiderülhet az igazság? 18L

Figyelt kérdés
Beszélgettem egy sráccal , szoba került , hogy mikor vesztettem el , azt mondtam neki hogy nem olyan régen. De ez nem igaz (tudom butaság volt de akkor így láttam jónak , azóta ezerszer megbántam)Szóval még szűz vagyok, az utóbbi időben jól összemelegedtünk , ha szexre kerülne a sor akkor mondjam meg neki? azt fogja akkor gondolni hogy hazudok , megbántom , vagy inkább ne mondjak semmit ? A szűzhártyám nincs meg már, vérezni nem fogok.
2009. szept. 12. 21:10
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
94%
szerintem minnél hamarabb mond el neki még mielőtt arra kerülne a sor az a legjobb és az őszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban ja és csak akkor feküdj le vele ha igazán szereted és tudod ő is téged!
2009. szept. 12. 21:15
 2/32 anonim ***** válasza:
43%

Hogy lehetsz szűz ha nincs meg a szűzhártyád?

Hol van?Elveszett?Bocs, de nem értelek.

2009. szept. 12. 21:15
 3/32 anonim ***** válasza:
93%
Mond el neki.
2009. szept. 12. 21:16
 4/32 A kérdező kommentje:
akkor szűz valaki hogyha járt benne pénisz . bennem pénisz nem járt hanem más
2009. szept. 12. 21:19
 5/32 anonim ***** válasza:
87%
mondd el!
2009. szept. 12. 21:24
 6/32 anonim ***** válasza:
79%
ha nem akarod h kiderüljön, hazudtál neki, akkor mondd neki azt, eddig még kevés ,,partnered" volt, így nincs még sok tapasztalatod. akkor nem fog neki feltűnni semmi. megérti, mért vagy esetleg félénk vagy határozatlan
2009. szept. 12. 21:25
 7/32 anonim ***** válasza:
61%
Hát ez a komment nem túl érthető számomra.Lehet hogy én vagyok elmaradva bocs...
2009. szept. 12. 21:27
 8/32 anonim ***** válasza:
58%
Ha pénisz járt benned nem vagy szűz,ha más akkor lehet..
2009. szept. 12. 21:27
 9/32 anonim ***** válasza:
84%
Mond meg neki.
2009. szept. 12. 21:28
 10/32 A kérdező kommentje:

De mit fog gondolni ? Miért hazudtam ?

Pénisz nem volt bennem , pasival meg ilyen téren nem érintkeztem . Szerintem is jó ötlet az hogy megmondom csak 1 emberrel voltam eddig és ezért van hogy tapasztalatlan vagyok .

2009. szept. 12. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!