Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valamilyen nemi betegséged?
Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 13:16
1/10 anonim válasza:
hüvelygyulladásom volt, nemtom ez annak számít e?
2/10 anonim válasza:
az nem nemi betegség:) Az nekem is volt, elhűzódó hüvelygombától.
Nemi betegség:szex útján terjed.
3/10 anonim válasza:
Mert a gombás fertőzés nem terjed szex útján? Attól függetlenül, hogy wc-n is el lehet kapni, még szex közben is elkaphatod...
Szóval ha ezt nézzük és azt, hogy a nemiszerven volt bibi, akkor szerintem annak számít. Nekem is volt ilyenem elég sokszor, sajnos roppant fogékony vagyok rá, néha uszoda után jön elő, pedig nem ülök le wc-re meg semmi. Szóval nálam ilyen szinten megy. :S
Viszont nem számít olyan nemibetegségnek mint pl. a szifilisz vagy az AIDS, így szerintem semmi értelme pl. feltüntetni véradásnál, hogy volt ilyened.
4/10 anonim válasza:
Nem volt, és nem is szándékozok elkapni...
5/10 anonim válasza:
Nekem szerencsére semmi bajom sosem, most is csak egy gyenge kankóval küszködöm.
6/10 anonim válasza:
Én a bnőmtől kaptam el egyszer kandida gombát ha jól emlékszem! Úgy 1 hónap alatt kikúrált minket a sok bogyó és kenőcs, aztán minden hepy! A legfontosabb az ilyen betegségeknél (de ezt az orvos is elmondja), hogy a partnereddel együtt kell kezelni, mert ha valamelyikük nem gyógyul ki teljesen, akkor csak visszafertőzik egymást!
7/10 anonim válasza:
Betegség nem, parazita volt már. Tetű. Sajnos a gumi nem sokat véd ellene. Szerencsére könnyen kikúrálható. Ne csajozzatok fesztiválokon.
8/10 anonim válasza:
nem. még hüvelygombám sem volt sosem. 24/L
10/10 anonim válasza:
Az biztos, hogy mázlista, viszont van egy rossz hírem. Ami késik, nem múlik. Szinte nincs olyan nő a világon, akinek még soha életében nem volt hüvelygyulladása. Még olyan gyuszik is vannak, hogy észre sem veszzük, mert nem okoz tipikus tüneteket. Van egy barátnőm, aki szintén járatos a gyuszikban, szóval felismeri, ha az van neki. Amikor elment a nőgyógyászhoz egy sima rákszűrésre, nem érezte, hogy bármi baja lenne, de a nőgyógyi közölte vele, hogy hüvigyuszija van. Sajna én már azt sem tudom, hogy hányszor kaptam már el, de én is nagyon fogékony vagyok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!