Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A ku.vák tényleg mindent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ku.vák tényleg mindent megtesznek ha kérjük őket? (Persze a fizetség ellenében. )

Figyelt kérdés

PL: Anál, férfit ánuszon ba**a, vagy aranyeső.(ez csak néhány példa volt, írjatok ha hallottatok még ilyesmikről)

UT:Persze engem csak a kíváncsiság gyötőr.

2009. szept. 7. 20:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Elméletben igen, bár még nem fizettem ilyenre be, és nem is fogok.
2009. szept. 7. 20:50
 2/20 anonim ***** válasza:
46%
sztem igen...bár még nem próbáltam...amúgy nem fizettcség hanem fizettség...bocsi
 3/20 anonim ***** válasza:
63%
aranyeső mikor lebrunyálják 1mást? vagy az mi?
 4/20 anonim ***** válasza:

Naná! Még le se fürggyenek! :)

aktatáskába is beleszarnak... ( igaz sztori )

2009. szept. 7. 20:56
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

na, akkor a sok "sztem igen, bár nem tudom után":

minden lánynál megvan, hogy mi az, amit még vállal, és mi az, amit már nem. utcán álldogáló lányokhoz még nem volt szerencsém, inkább lakásokra járok.

szinte mindenki vállal szopást (általában gumi nélkül feláras), illetve ki is nyalhatod.

a csók, az anál, a szopás utáni lenyelés viszont már nem ilyen általánosak, ezekben már nagy eltérések vannak. ha elmész egy lányhoz, előtte kérdezd meg, mi az, amit vállal.

az aranyeső már elég extrémnek számit, azt elég kevés lány vállalja, illetve férfit megdugni inkább dominás feladatra tippelek (de ez a része már nekem is tipp), elég kevés lány van, aki az igazán extrém dolgokat bevállalja, de ők meg is kérik az árát.

2009. szept. 7. 20:58
 6/20 anonim ***** válasza:
60%
fúj de gusztustlan jesszus:S
2009. szept. 7. 20:59
 7/20 anonim ***** válasza:
70%

:D mit finnyáskodsz? keményen dolgozó nők, kik a legősibb szakmát űzik, ami a világon létezik :P

persze csak a társadalom termékei, és még etetik is őket. tényleg mi lett a türelmi zónával? befuccsolt? vagy csak nálunk nincs ilyen? :o

20/L

2009. szept. 7. 21:10
 8/20 anonim ***** válasza:
hú, már törölték a hszt. ej, akkor első bekezdés fuccs XD
2009. szept. 7. 21:11
 9/20 anonim ***** válasza:
20/L: Te mit tennél meg egymillióért? :)
2009. szept. 7. 22:20
 10/20 anonim ***** válasza:

@21:10: Főállásban barlangrajz-készítők?:)

Érdeklődj, mielőtt bármire is befizetsz és ha lehet valami rendes, háznál foglalkozó hölgyre fizess be, ahol a higiéniai feltételek adottak. (Szerintem senki se akarna egy útszéli leányzótól aranyesőt...:))

2009. szept. 7. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!