Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 cm a farkam állva, mi a teendő ezügyben, h a csajok is élvezzék a szexet?
Szia!
Hát én lány vagyok és be kell vallanom hogy csak egy fiúval voltam, bár vele jó sokszorxD:D
Neki 15 cm és ő is azt hitte anno h hu de kicsi..sztem ez mindenkibe benne van..nem hinném h ez számít a sexben leginkább..hallottam már olyat h 20 cm essel se volt jó..nekem meg az én kis 15 ösömmel mindig szuper:)nem a méret a lényeg...növelni nem tudod..az olyan lány aki meg meg sem próbálja az nekem nem is kéne a helyedben..simán élvezheti sztem
sajnos az télleg kicsi.De sokan vannak, akiknek megfelel.
ne add fel.
Laci
Tényleg elég kicsi, de ha ügyes vagy ez a "probléma" teljesen feledésbe merül az együttlét során. Törődj a lánnyal sokat, kényeztesd ahogy csak tudod, érzed minden egyes rezdülését... Adj bele mindent és akkor nem lesz gond :) Évekig összejártam egy hasonló méretekkel rendelkező úriemberrel, mert senkivel nem volt olyan csodálatos, mint vele. Úgyhogy aggódnod nem kell, csak ne várd a csodát rögtön az első lánytól... nem biztos, hogy összeilletek. Sokmindenen múlik, többnyire olyan (lelki, kémiai) dolgokon, amiken nem tudsz változtatni. Ha őszintén viszontszeret, akkor gondolkodás nélkül elfogad majd.
L/24
Miért tartom vonzónak hogy ha valaki emiatt bátortalan? :))) Ez olyna aranyos:)
Egyébként ha borotválod optikailag nagyobbnak látszik,s zóval az dobhat a dolgon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!