Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Totya1777 kérdése:
Mit tegyek ezügyben?
Figyelt kérdés
sziasztok! multkor megkértem egy barátomat,hogy kérdezzen meg egy lányt,hogy ha bejövök neki,akkor hagyná-e hogy kezdeményezzek valamivel,és ha arra kerülne a sor,akkor össze jönne-e velem? a lánynak a válasza az volt,hogy már van kiszemeltje,és most nincs nagyon nála esélyem... most nem tudom mit tegyek.. hagyjam rá,vagy harcoljak érte? normálist választ irjatok! köszi 16/F2011. júl. 25. 03:52
1/6 anonim válasza:
várjál vele, ha igazán szereted kibírsz pár hónapot, ilyenkor általában(!) nem szokott pár hónapnál tovább tartani egy kapcsolat, és akkor már tiéd a pálya.
2/6 A kérdező kommentje:
de nincs kapcsolatban,csak van kiszemeltje,tehát ő is így "nyomul" a csávóra,mint én őrá:D:)
2011. júl. 25. 05:04
3/6 anonim válasza:
Keress mást, és tanulj meg reálisan gondolkodni.
Képzeld el magadban, hogy te mikor mondanál egy lánynak ilyet. Ha bejönne, soha. Ez bizony egy lekoptató szöveg volt. Mindenkivel megesik.
4/6 anonim válasza:
Annyi nő van még és oly fiatal is vagy, keress mást!
5/6 Smartguy86 válasza:
Eleve miért mást küldtél? Már ebből levette, hogy egy beszari nyúlbéla vagy... Ki a fene akarna egy ilyen beszarival lenni? Hát még szerelmesnek lenni? Mibe?
Állj a sarkadra, ne más csajozzon helyetted, hanem TE!
6/6 anonim válasza:
Hoppá, azt el se olvastam, hogy mást küldtél. Nos, ez viszont szánalmas dolog, szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!