Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk mennyire vagyok vonzó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mennyire vagyok vonzó nő? (kép) Őszintén!

Figyelt kérdés

Muszáj volt kitakarnom a szemem, mivel a rendszer másképp nem engedi.

[link]

Puszi

2009. szept. 4. 17:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
55%
Nem az volt a kérdés h milyen lehet a személyisége, hanem hogy milyen a külseje... Lehet, hogy én vagyok az egyetlen(?), de én így lány létemre azt mondom, hogy így első ránézésre vonzó lány... az meg, hogy milyen, plázap*csa vagy sem, ebben a körben senkit nem érdekel... amúgy, miből látjátok, hogy agyon van sminkelve??? azt lehet látni, hogy festett a haja és szerintem van rajta varrott haj, ennyi...szerintem itt is sokan összetennék a 2 kezüket, ha így néznének ki... amúgy tuti van a csajba feltűnési viszketegség, de megfordulnátok utána az utcán, már csak azért is mert a szőke vonza a szemet... nah ennyi:P lehet lepontozni nem érdekel, ez csak a véleményem volt... puszi:)
2009. szept. 4. 18:56
 32/81 anonim ***** válasza:
85%

Photoshop odabasz-Kíváncsi vagyok mennyire vagy TASZÍTÓ anélkül. Természetes fényben készült,közeli, ps nélküli képet mersz e feltenni? ;) Szemed kitakarva...

Vélemény:

K U R V A

A srácokat sosem te fogod érdekelni,csak a tested, az is csak egy éjszakára. A te szemükben is csak egy büdös ringyó vagy... Sajnálom. Voltál már szerelmes? Várj,inkább meg sem kérdezem, nem akarom megismerni azt az érzést amit te szerelemnek neveznél... :/

Na mindegy, a véleményt megkaptad, üresfejű barom vagy aki az egója (még jobban) felpumpálása érdekében jött ide szerencsétlenkedni... Nem ismerlek, de nem is akarlak megismerni...

Grat.

2009. szept. 4. 18:59
 33/81 A kérdező kommentje:

Kisangyalom az én képeimen egy percig nem dolgozott a photoshop, megsúgom.

Ha üres fejűnek tartanak sem érdekel, mert én csak a külsőmmel kapcs. reagálásokra voltam kiváncsi.

Amit felvállalok hogy igenis érdekel ki mit gondol, ha indokolni is tudja...

Értelmezi sokan a kérdést sem tudják, mivel pasiknak szólt és nem az olyan megkeseredett irigy nőknek akik érdemben nem tudnak hozzászólni.

és mosolyogni is tudok...

[link]

2009. szept. 4. 19:11
 34/81 anonim ***** válasza:
91%
Egoista.Üresfejű,Kamukérdés
2009. szept. 4. 19:14
 35/81 anonim ***** válasza:
34%

bocsi, lány vagyok, de én irigyellek az alakodért:P

és egy ilyen csaj egyáltalán minek kérdezget ilyeneket? nem tűnsz önbizalom hiányosnak.a hajad meg nagyonjó

2009. szept. 4. 19:14
 36/81 anonim ***** válasza:
96%

nem akarsz feltölteni egy egész fotóalbumot? vagy most mit vársz? jajjj,csodásan nézel ki,mééééégméééégtöbb képet *liheg*

kif@szt érdekel hogy tudsz e mosolyogni...

2009. szept. 4. 19:16
 37/81 anonim ***** válasza:
73%
nem érdekel hogy mi a puncidról a véleményünk végülis az oldal anoním!!!!:P
2009. szept. 4. 19:29
 38/81 anonim ***** válasza:
94%

Nő az nem vagy kezdjük ott, enyhén szólva kur.vásan nézel, dugásra vagy jó, semmi többre. De csak annak akiknek a deszka jön be.

Ennyi. 27/F

2009. szept. 4. 19:45
 39/81 kolosszus22 ***** válasza:
88%

Egy pucsítós, bugyi nélküli képet is kérnénk, mert a puncidról és a segglukacskádról is szeretnék egy képet látni, mivel az sem mindegy, hogy hogyan néz ki, sok lánynak van csúnya puncija, szóval, ha igazi értékelést akarsz akkor rakj egy olyat is, drága kis hálás ribanckám!

Pussz!

2009. szept. 4. 19:50
 40/81 anonim ***** válasza:
54%
Addig Duglak mig azt nem fogod nyögni hogy tövig kell és akkor meg adom a kegyelemdöfést :P
2009. szept. 4. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!