Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk mennyire vagyok vonzó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mennyire vagyok vonzó nő? (kép) Őszintén!

Figyelt kérdés

Muszáj volt kitakarnom a szemem, mivel a rendszer másképp nem engedi.

[link]

Puszi

2009. szept. 4. 17:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/81 anonim ***** válasza:
87%

fúúúú hááát jó nagy kupit csináltál...:D

a hajad nagyon szép:)

2009. szept. 4. 17:42
 2/81 anonim ***** válasza:
97%
tipikus plázap.csa. grt hozzá:)
2009. szept. 4. 17:42
 3/81 kolosszus22 ***** válasza:
94%

Istenem, még hányszor teszed fel ezt a kérdést, ennyire nem vagy magaddal megelégedve? Rohadtul felszínes és üres egy csaj lehetsz hallod-e!? Jó vagy, kész, mit kell ezen variálni! Dugnálak!

22/F

2009. szept. 4. 17:45
 4/81 anonim ***** válasza:
93%
Bocsi, de nekem nem jössz be, tipikus plázapi.csának nézel ki! (Bocs az őszinteségért)
2009. szept. 4. 17:46
 5/81 anonim ***** válasza:
97%

Hát a szétdobált ruhák semmi képen sem túl vonzóak.

És ha már őszinte választ vársz, nekem az igazi NŐK jönnek be,

akik tuning nélkül is csodálatosan vonzóak.

Számomra a kidekorált csajok olyan benyomást keltenek, mint akik nem bíznak a természetes kisugárzásban, és elakarják adni magukat.

2009. szept. 4. 17:46
 6/81 anonim ***** válasza:
97%
üresfejű plázap*csa. 1 éjszakára jó lennél, de komolyabbra nem kellenél!!!!!!!23f
2009. szept. 4. 17:48
 7/81 anonim ***** válasza:
91%

Külső ihaj, belül csuhaj...

Ez jut róla az eszembe.

Frissen mosott haj, tökéletes smink és ruha de a bugyi meg koszos.

Vonzó vagy, péntek esti "gyere igyunk valamit,és mit szólnál ha kicsit sétálnánk"? erre mindenképp első körös

2009. szept. 4. 17:50
 8/81 anonim ***** válasza:
100%
Szép a szemed, nagy a hasad, és PAKOLJ RENDET! p... pics@ csücsöríts is!!!!!!!!
2009. szept. 4. 17:50
 9/81 anonim ***** válasza:
48%

miért lenne üresfejű?

ismeritek?

én hajam is most lesz teljesen szőke,ugyanakkor sokak szerint értelmes,normális felfogású ember vagyok.Nem kellenek az előítéletek.AZtán kitudja,.h igaz-e

amúgy nem akarlak megbántani,de minden második nő így néz ki.Teljes egész alakos kéne.SOk nőnek van ilyen alakja,és haja.Semmi különleges :S

és a látszat néha csal.Én például régóta együtt vagyok a párommal,és buta sem vagyok :) megértjük egymást,és minden megvan,ami egy jó kapcsolathoz kell

2009. szept. 4. 17:51
 10/81 anonim ***** válasza:
95%

K*rvas vagy, szivesen lefektetnelek!!!, de nem akarnalak jobban megismerni, mert egysikunak tunsz a keprol,aki a penzre hajt. Plane nem tul imponalo a rumli mogottedd.;)

27F

2009. szept. 4. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!