Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyire vagyok vonzó nő? (kép) Őszintén!
fúúúú hááát jó nagy kupit csináltál...:D
a hajad nagyon szép:)
Istenem, még hányszor teszed fel ezt a kérdést, ennyire nem vagy magaddal megelégedve? Rohadtul felszínes és üres egy csaj lehetsz hallod-e!? Jó vagy, kész, mit kell ezen variálni! Dugnálak!
22/F
Hát a szétdobált ruhák semmi képen sem túl vonzóak.
És ha már őszinte választ vársz, nekem az igazi NŐK jönnek be,
akik tuning nélkül is csodálatosan vonzóak.
Számomra a kidekorált csajok olyan benyomást keltenek, mint akik nem bíznak a természetes kisugárzásban, és elakarják adni magukat.
Külső ihaj, belül csuhaj...
Ez jut róla az eszembe.
Frissen mosott haj, tökéletes smink és ruha de a bugyi meg koszos.
Vonzó vagy, péntek esti "gyere igyunk valamit,és mit szólnál ha kicsit sétálnánk"? erre mindenképp első körös
miért lenne üresfejű?
ismeritek?
én hajam is most lesz teljesen szőke,ugyanakkor sokak szerint értelmes,normális felfogású ember vagyok.Nem kellenek az előítéletek.AZtán kitudja,.h igaz-e
amúgy nem akarlak megbántani,de minden második nő így néz ki.Teljes egész alakos kéne.SOk nőnek van ilyen alakja,és haja.Semmi különleges :S
és a látszat néha csal.Én például régóta együtt vagyok a párommal,és buta sem vagyok :) megértjük egymást,és minden megvan,ami egy jó kapcsolathoz kell
K*rvas vagy, szivesen lefektetnelek!!!, de nem akarnalak jobban megismerni, mert egysikunak tunsz a keprol,aki a penzre hajt. Plane nem tul imponalo a rumli mogottedd.;)
27F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!