Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyire vagyok vonzó nő? (kép) Őszintén!
Lány vagyok, és szerintem jól tetted fel a kérdést.
Vonzó vagy, igen.
A válasz nyilán más lenne ha arra várnád a választ hogy :
rendszerető vagyok e?
látnak e bennem komoly kapcsolatra lehetőséget?
erőltetett e ahogy eladom magam?....
Reagálnék, a kommenteket köszi ha jó ha nem.
1. az a kép nem nálam készült hanem a bnőm kolesz-szobájában.
2. attól mert bevállalom az egy éjszakás kapcsolatokat még ugyanúgy lehet velem bármiről beszélgetni, csak nem akarok kihagyni semmit.
3. nagy a hasam???
Hehe..Totál kész vagy aranyom!!! Hasaddal nincs semmi baj, a melled kicsi inkább, még nekem is majdnem nagyobb van férfi létemre!:D Nem akarsz lezavarni velem is egy menetet, komolyan kérdem, privátba küldenék magamról képet, jóféle faszi vagyok ám!;)
22/F
Szerintem tudod te hogy hogy nézel ki!Igazán rendet tehetnél,ha rumlis vagy akkor se mutogasd,vagy akkor tegyél rendet!Meg minek kell csücsöríteni????Ezt nagyon utálom!Ettől nem vagy szebb,és vagányabb.Agyonra vagy sminkelve. a pasik nem szeretik az ilyen nőket!!
Bocsi de én lány vagyok,de én nem foglakoznék ilyenekkel amilyen te vagy.
Bekébzeltnek tűnsz(bizti az is vagy),és szerintem sokan csak kihasználnak,és dugnak.
Bocsi,de őszinte voltam.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!