Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Honnan lehet megtudni vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet megtudni vagy meglátni, hogy egy csajnak milyenek a mellei? (kerek, lógós stb. ) Látszik az "kívülről" (mondjuk ujjatlanban)?

Figyelt kérdés
2008. jún. 3. 22:12
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Onnan lehet megtudni hogy kinyitod a szemeid és jól megstírölöd.
2008. jún. 3. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
megnézed a bőrét a mellén azért látszik ha fel van nyomva, vagy, magától áll.
2008. jún. 3. 22:56
 3/9 anonim válasza:
100%

Pl kezdésnek kinyitod a szemeidet és megpróbálod megnézni oldalról. :) a kosárméret valamint az hogy mennyire fedi a melleit sokat elárul. Newton óta tudjuk hogy a gravitácó bizony mindent a Föld felé vonz. Tehát a lógós mellek általában a dekoltázsban megjelenő belső, kétoldali csíkban mutatkoznak meg.

Akinek meg a torkában vannak összenyomva a melle, általában kisebbel áldotta meg a Jóisten.

De ahelyett hogy kívülről nézed, próbáld meg melltartó nélkül is megnézni. Tessék csajozni. Ha viszont ez alapján akarsz párt választani magadnak, sürgősen keress egy ásót és ásd el magad...:S

2008. jún. 3. 23:01
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem meg nem látszik, a push-up melltartóba, ami nem két számmal nagyobb és nincs kitömve, abban teljesen természtes és szép.. de mondjuk egy 40 éves nőnél már látszik a dekoltázson és a bőrön is, h mennyire lehet.. "megviselt" v. nem jut eszembe a szó, ami erre van.. időviselt.. vagy vmi ilyesmi.
2008. jún. 3. 23:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem kisebbel áldott meg a Jóisten, és mégsincs a torkomban összenyomva! Pont ez az, hogy kicsinél nincs mit felnyomni odáig!
2008. jún. 4. 08:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolat alapja az őszinteség.

Tehát, mindjárt az elején jobb letisztázni, hogy "figyelj Gizi, én sem váglak át hogy kő gazdag vagyok - te is mutasd meg rendes, ellenőrzött körülmények között a csöcsödet, nem e push-up, vagy hasonló csalás van a dologban!"

Ez így teljesen korrekt, és nem később kell körülményes szakítási eljárásokba bonyolódni, meg lelki kínokat okozni, ha mégis kiderül hogy vizslafül vagy derékig érő fonnyadt dísztök lapul a trükkös csöcskabátban.

2008. jún. 4. 11:02
 7/9 A kérdező kommentje:
értem. köszi. de ha valaki push-up melltartót hord akkor alapból szép kereknek és formásnak látszanak a mellei. Vhogy nem igazán tetszenek nekem az olyan lányok akiknek a melleiknek semmi tartása. azt meg kifejezetten utálom, hogy vkinek kicsi a melle és 5 számmal nagyobb melltartót vesz, hogy nagyobbnak látszódjon.
2008. jún. 4. 15:22
 8/9 anonim ***** válasza:

figyelj, akkor keress olyan lányt, aki nem hord push-up melltartót, annak látod a mellei formáját/méretét...

igen, van ilyen lány, csak kevés... én pl nem hordok p-upot, mert nem akarom azt a látszatot kelteni, hogy nagyobbak v ilyesmi.. szóval én meg vagyok elégedve magammal...

egyébként meg remélem nem ez alapján keresel barátnőt, mert ha normális, akkor nem fogja díjjazni... meg ek sem szép dolog..

csak érdekesség képpen: a mell eredetileg gyermekek szoptatásra használatos, sztem érdekes belegondolni, hogy mennyire megváltozott a funkciója... vagy inkább formálódott

2008. jún. 4. 19:11
 9/9 anonim válasza:
sztem a legszebb mell a kerek
2008. júl. 14. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!