Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti mit, miket kezdenétek, csinálnátok vele? Kocsis Orsival? Vajon a nagyobb péniszt szereti jobban?
hát én szerintem leülnék vele beszélgetni meg elmennék vele futni meg ilyenek,tuti nem dugnám meg hát ilyen csajt??most komolyan eszem ágában se lenne....
te egy igazi hulye vagy ba*zdmeg hát szerinted mit csinálnák vele??????addig ba>sznám míg szuszogna
Az alakja jó, de a fejéből olyan butaság árad, hogy ahányszor meglátom, nevetnem kell. Emellett a képei is túl közönségesek, jó dolog látni a cicust, de még jobb lenne, ha csak érzékeltetnék, számomra legalábbis az izgatóbban hat (nem mellesleg van olyan sorozata, amin a harmadik luk bizony igencsak füstös állapotban van és ráfért volna egy fürdés még fotó előtt).
Én egyébként Ripli Zsuzsára esküszöm, szerintem most ő az egyik legszebb magyar modell. Az ő képei igényesek és nem is azzal kezdi, hogy szétteszi a lábait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!