Mit csinálnátok máshogy, ha újra kezdenétek? Mi az amiről úgy gondoljátok, hogy jobban is lehetett volna?
A legtöbb szokásnak csak később jön ki a hátránya. Írnátok ilyeneket?
Én például nem várnék fél éves koráig az ízleltetéssel, és az itatópohárhoz szoktatással,mert most lassan nyolc hónaposan még mindig nem hajlandó inni.
nem szoktatnám rá se a cumira dse cumisüvegre sem az itatópohárra, a nylányom eut mind használta a kicsi pedig egyiket sem és nem éreztem semmi hátrányát.
a nagy viszont 3,5 éves és még mindig megvan a cumisüvege azzal alszik el a kicsi pedig a macikájával
Én nem szoktattam volna az ágyunkhoz, mert elég nehéz volt most így 5,5 hónaposan visszaszoktatni. Nagy nehézségek árán sikerült csak.
Én nem vártam 6 hónapos koráig a kajával. Már 4 hónaposan kóstoltattam, meg itattam csőrös pohárból és meg is lett az eredménye. 5 és fél hónapos és imád enni meg inni. Sőt egyedül iszik csőrös pohárból.
Fejtem volna ,akkor is ha a védőnő azt mondta nem kell,a kórházban.Lehet még most is lenne tejem.
És nem idegeskednék mi miatt van,mert már lenne tapasztalatom:-)
Úgy látom a hozzátáplálás sokaknál ilyen problémás, nem csak nálam. Az is igaz, hogy az ember minél több fórumot és babás újságot olvas a terhesség és a babázás ideje alatt, annál jobban parázik.
A fejés/szoptatás is érdekelne, ha lennétek többen, akik megosztjátok a tapasztalatotokat.
Én nem tudom milyen megfontolásból,(mert nekem a kórházban semmilyen útravalót nem adtak a szoptatáshoz), de az egyik mellemből evett, a másikat mindig lefejtem, a védőnő mikor mondtam neki, úgy nézett rám, mint egy hülyére, de így legalább már három hetesen tejadó lettem, annyi tejem volt.
Altatással kapcsolatban jó/rossz tapasztalat?
Én már válaszltam, csak annyi, h sosem fejtem, 10 hónapja szoptatok, ebből 6 hónapig igény szerint és kizárólagosan. Ez a titka, nem a fejés....szerintem.
Aludni egyik baba sem szeret, kb 100 babából egy tud magától probléma nélkül elaludni. Az nem egyszerű, de ez van:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!