Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok együtt zuhanyozni a párotokkal?
Én már kezdem azt hinni hogy ez nálam beteges rögeszme. Akárhányszor együtt alszunk már alapnak tűnik, hogy együtt zuhanyzunk, együtt mosunk fogat, hajat, megmossuk egymás hátát stb. Amikor épp "azokon" a napokon vagyok és együtt vagyunk, akkor kész kínszenvedés kibírni hogy különfürdés van. Srácok ti szerettek a párotokkal zuhanyozni vagy csak azért teszitek hogy a leányzó örüljön???
A beteg megjegyzéseket légyszi ne ide!
Mi tegnap fürdöttünk együtt először!!!!!7 éve vagyunk együtt. mivel még szülőknél lakunk , igy nem mertünk együtt fürdeni. volt már hogy bent voltam mikor fürdött, de nem vele. De olyan jó volt, nem csak sex téren anem olyan jót beszélgettünk egymással!
Teljesen kikapcsolodtunk, és 2 órát fürdöttünk , elig férünk kisméretű kádban, egyszerű kád, nem sarokkád. nem akartunk kellemetlenkedni hogy mi bent vagyunk dugunk a szüleim meg kint.amugy már férjem és alig várunk hogy különkölzöttünk. ott meg zuhanyzónk van...
Igen! :)
Suli után általában Hozzá megyünk, és mindig úgy kezdjük... :)
És alatta a szex tényleg nagyon jó :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!