Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok együtt zuhanyozni a párotokkal?
Én már kezdem azt hinni hogy ez nálam beteges rögeszme. Akárhányszor együtt alszunk már alapnak tűnik, hogy együtt zuhanyzunk, együtt mosunk fogat, hajat, megmossuk egymás hátát stb. Amikor épp "azokon" a napokon vagyok és együtt vagyunk, akkor kész kínszenvedés kibírni hogy különfürdés van. Srácok ti szerettek a párotokkal zuhanyozni vagy csak azért teszitek hogy a leányzó örüljön???
A beteg megjegyzéseket légyszi ne ide!
amikor volt barátnőm én is szerettem vele zuhanyozni, főleg amikor hagyta h el is kapjam, sok kellemes percem volt a zuhany alatt :D
21/F
Na én meg csak irigykedek!
Én is nagyon szeretném, mert szerintem romantikus dolog, és folytatása is lehet.... Ennél már csak a jakuzzi jobb.
De a párom sajnos nem ilyen beállítottságú :-( Sovány vigasz, hogy nagyobb így a hely a kádban.
mi is együtt fürdünk amikor csak lehet sőt a nejem én is borotválom jobban hozzáférek mint ő:)
f/36
Na most már tényleg ne hergeljetek :-)
15:11-es voltam.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!