Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szoktatok együtt zuhanyozni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok együtt zuhanyozni a párotokkal?

Figyelt kérdés

Én már kezdem azt hinni hogy ez nálam beteges rögeszme. Akárhányszor együtt alszunk már alapnak tűnik, hogy együtt zuhanyzunk, együtt mosunk fogat, hajat, megmossuk egymás hátát stb. Amikor épp "azokon" a napokon vagyok és együtt vagyunk, akkor kész kínszenvedés kibírni hogy különfürdés van. Srácok ti szerettek a párotokkal zuhanyozni vagy csak azért teszitek hogy a leányzó örüljön???

A beteg megjegyzéseket légyszi ne ide!

2009. szept. 2. 22:00
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Mi mindig együtt fürdünk. Még "azokon" a napokon is, nem csinál belőle problémát, de akkor általában egy gyorsabb zuhany van. :)
2009. szept. 2. 22:02
 2/14 anonim válasza:
100%
Én szeretek a szerelmemmel együtt zuhanyozni. Utánna be szoktam kenni olajjal a testét aztán....................
2009. szept. 2. 22:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi is mindig együtt fürdünk vagy zuhanyzunk a párommal, kiv azokon a napokon :)
2009. szept. 2. 22:09
 4/14 anonim ***** válasza:

amikor volt barátnőm én is szerettem vele zuhanyozni, főleg amikor hagyta h el is kapjam, sok kellemes percem volt a zuhany alatt :D

21/F

2009. szept. 3. 00:10
 5/14 anonim ***** válasza:
Mi is együtt fürdünk a férjemmel. Azokon a napokon mondjuk nem.
2009. szept. 3. 09:30
 6/14 anonim ***** válasza:
Mi is eggyütt zuhanyozunk már 8 éve eggyütt vagyunk.27 éves vagyok nö és 2 gyerekem van
2009. szept. 3. 13:47
 7/14 anonim ***** válasza:

Na én meg csak irigykedek!

Én is nagyon szeretném, mert szerintem romantikus dolog, és folytatása is lehet.... Ennél már csak a jakuzzi jobb.

De a párom sajnos nem ilyen beállítottságú :-( Sovány vigasz, hogy nagyobb így a hely a kádban.

2009. szept. 3. 15:11
 8/14 anonim ***** válasza:

mi is együtt fürdünk amikor csak lehet sőt a nejem én is borotválom jobban hozzáférek mint ő:)

f/36

2009. szept. 3. 17:09
 9/14 anonim ***** válasza:
Mi ritkán,de együtt szoktunk fürdeni...olyankor mindig lekapcsoljuk a villanyt,gyertyát gyújtunk és romantika van :)
2009. szept. 3. 19:46
 10/14 anonim ***** válasza:

Na most már tényleg ne hergeljetek :-)

15:11-es voltam.

31F

2009. szept. 4. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!