Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szandi-20 kérdése:
Elmult a mestruáciom vasárnap és együtt voltam a párromal hétfön nem védekeztünk se hogy és utána egyböl elmentem zuhanyozni igy is lehetek terhes vagy hogy zuhanyosztam kimostam és nem juttot föl?
Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 12:51
1/6 anonim válasza:
gyanítom, hogy nem vagy terhes, de nem a zuhan miatt, hanem a ciklusod miatt nem. A zuhany nem védekezési módszer, ha nem akarok még babát, akkor tessék normálisan védekezni. Extrém peteérésnél bizony két csíkos lesz az a terhességi teszt...
2/6 anonim válasza:
Lehetsz terhes, de legalább a terhesség alatt lesz időd megtanulni helyesen írni. Javaslom.
3/6 anonim válasza:
Én a menzesz elmúlása utáni napon voltam a párommal védekezés nélkül (mi ugyan akartunk volna babát, de nem tartottuk lehetségesnek egy nappal a menzesz után), utána több, mint egy hónapig nem is találkoztunk (nert vidéken dolgozott), és ikrekkel lettem terhes.
Szóval a óriási szerencséd van, akkor nem maradsz terhes, de azt jegyezd meg, hogy olyan nap nincs, amikor nem eshetsz teherbe, ha nem védekezel.
4/6 anonim válasza:
A zuhany jó dolog, tiszta leszel, illatos, felfrissít, de a fogamzásgátló értéke pont annyi, mintha narancsot ennél szex után...
5/6 anonim válasza:
A vesszőt és a pontot nem ismered, csak a hímvesszőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!