Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem régen, körübelül 1 honapja mentem hazafelé egy buliból és megtörtént az amire nem számitottam! 2 csávó berángatott az autójába és megerőszakoltak! Ráadásul első volt és 15 vagyok. Mit csináljak ezek után? H legyen barátom ujra?
5 éve (11 éves voltam) engem is meg akartak erőszakolni. vagyis, nem tudom, hogy képes lett volna e a pasi megd**ni, de a péniszét elővette és kényszeríteni akart, hogy fogjam még és vegyem a számba, meg hozzám akart bújni és taperolt. aztán amikor sikerült megszabadulnom, akkor az arcomba vigyorgott és kérdezte, hogy: "hmm.. kicsit piros vagy, mintha zavarba lennél. történt valami, kiscsillag?" . ez nagyon fájt. és egy 11 éves nem egészen úgy éli meg a dolgokat. szóval én sem mondtam el senkinek. 3 vagy 4 évig nem szóltam róla senkinek semmit, csak gondolkoztam. a pasi még néha-néha mindig próbálkozik, de már nekem is nagyobb lett a szám és még anynira sem hagyom magam. és ha megerőszakolna sem mondanám el a szüleimnek... ebből azt akartam kihozni, hogy: nem biztos, hogy kamu a kérdés. amúgy, én ugyanúgy nézek a fiúkra most is, mint azelőtt és engem nem tört össze ez az eset.
a kérdésedre válaszolva ("hogy legyen újra barátom?") pedig: úgy, hogy ha megkérdezi, hogy "leszel a barátnőm?" akkor azt mondod neki, hogy: "igen" . kb ennyi
Szia bocs oda került egy m betű!
A válasz írója nyílván túl van rajta már teljesen és van barátja. Életemrről írok könyvet és én úgy gondoltam hogy ezt a részt is beleírom és hát ha anyu nincs melletem één szerintem korházban kötök ki nem kaptam levegőt éreztem mindent ugyan úgy ahogy volt
Gondolni kell az ilyen dolgokra! Egyedül sehova! Ha még is megtörténik minimum gáz spray legyen! Arcokat rendszámot esetleg neveket lefigyelni! Ha valaki nemi erőszakért kiskorú megrontásáért jut börtönbe (ha jogsi volt esélyes h 18is elmúlt(pedofil)) szal az ilyen a börtönben több kukit kap mint egy veterán kurv@! Rohadjon meg az ilyen.. büdös köcs.ögök...
Nem kell bántani ha pasizik! Maradjon tán az erőszak az utolsó szexuális élmény 5éven át? Nemhiszem hogy jó.
Inkább amennyire lehet, "gyorsan" szerezzen új élményeket amikre jó kedvel tud vissza gondolni! Erre és ehez hasonló fájdalmakra csak az idő és a pozitív gondolatok lehetnek a gyógymód(ok)!
Szerintem legalábbis.
Szia nem tudom hogy hívnak
de én elhiszem neked mert én 13 évesen éltem eszt át és leni lesznek barátaid de nem tudsz velük lefeküdni mivel mindig annak az embernek az arca lessz előted
ha nagyon erős vagy tul lépsz rajta de nem sok mindenkinek sikerül ez
nekem nem sikerült
de ne törd a fejed hogy boszut álsz mert az edigi életed elrontja
biz benem ez igy igaz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!