Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem régen, körübelül 1 honapja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem régen, körübelül 1 honapja mentem hazafelé egy buliból és megtörtént az amire nem számitottam! 2 csávó berángatott az autójába és megerőszakoltak! Ráadásul első volt és 15 vagyok. Mit csináljak ezek után? H legyen barátom ujra?

Figyelt kérdés
2008. jún. 3. 13:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
28%

Mentél hazfelé a rétről a buliból, és berángattak majd kirángattak valami kocsiból és odaértetek a rétre vagy erdőbe.

NEem rossz a story de egy kicsit kéne még csiszolni rajta.

2008. jún. 3. 15:04
 12/30 anonim ***** válasza:
77%

ha kamuzik, minek foglalkoztok vele? 15 évesen kinek nem volt pasija vagy barátnője? biztos nem arra gondolt, h nagyokat dugtak, csak fogták egymás kezét, meg smaciztak. annyira gyökerek vagytok!

na, ha udvarol neked a srác, és tudja a dolgot, akkor sztem nincs gáz.

2008. jún. 3. 15:13
 13/30 A kérdező kommentje:
igen tudja..:) Köszönöm:) végre egy normális valaki:):(
2008. jún. 3. 15:37
 14/30 anonim ***** válasza:
88%

teljesen mindegy hogy kamu vagy nem kamu. lehet valaki rákeres erre a kérdésre akinél nem kamu a dolog és érdemleges válaszokat akar olvasni.

ahogy írták igen a családsegítö központba kell ilyenkor elmenni. ez ugye a fiuk részéröl büncselekmény volt, így öket a rendörség keresni fogja, ha esetleg 16 v 18 éven felüliek büntetésük lesz.

a kérdés ilyenkor hogy a lány magátol beül a kocsiba vagy tényleg rángatják.

én is nö vagyok és mi is 15-16 évesen keztünk buliba, discoba járni, de soha nem egyedül, ha lehetett elkísértek gyerekori barátaink vagy sokan lányok mentünk, apukám azt mondta hogy ha össze is veszünk a discoba a csajokkal akkor sem hagyhatjuk el egymást míg haza nem érünk. aztán a másik eset mikor egy lány addig addig kelleti magát egy teljesen üres fiu bandában míg aztán a fiuk nem bírnak magukkal és hopssz. nincs mentség a fiuk részére, de egy lánynak nem kell kelletnie magát sok sok fiunak. mert lehet olyan dolgot akarnak majd a fiuk amit ö nem akar, lehet egy csok, tapizás még a lánynak is tetszik de a többit nem akarja akkor minek megy bele már a többibe.

2008. jún. 3. 15:49
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Jó, ha így nézzük, hogy elméleti a kérdés.

Akkor azonnal szólni kell valami normális rokonnak barátnak, ideális esetben a szülőknek.

Nem árt egy pszihológus.

Én egyébként ha családtagommal történt volna az eset, testi fenyítésben részesítettem volna a csávókat.

2008. jún. 3. 16:44
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Figyi én hiszek neked, és nagyon sajnálom h.ez történt veled(én is 15vok és csaj, és eltom képzelni milyen lehet:S) Szerintem csak jó lenne szólni a szüleidnek, mert ők csak felnőttek, és hát mégis csak a szüleid. De ha velük tényleg nem akarod megosztani akkor meg vmi segély vonal, v.ilyesmi. És h. ez a srác tudja, és megért ez nagyon jó, mert ezek szerint még fontos is vagy a számár:) Tehát próbálj meg ne a múlttal foglalkozni, és akkor hátha rendbejössz lelkileg(elhiszem h.nehéz, de erős vagy te, sikerülni fog:))
2008. jún. 3. 18:05
 17/30 anonim ***** válasza:
90%

Szia engem 2 éve erőszakotlak meg úgy hogy unokatestvérem ott volt és nem hogy segített volna hanem röhögött!! ÉS utána azt hazudta szüleimnek hogy én ezt meg azt csináltam feljelentetük az iletőt tudom ki az! azóta tart az ügy rosszul letem tárgyaláson! nekem akart jönni a srác ha rendőrők nem lettek volna ott nem biztos hogy ittvagyyok még! a feleségem egakar ölni!

a lényeg az hogyha tényleg megtörtlént veled tudom milyen rosz! családsegítő iylen helyzetben értesíti a szüleid vagy őket jelentik fel! én éjszakákon keresztül nem tudtam aludni mertm indig az eset votl a szemem elött!!

Most tudom a komentárok nekem fognak jönni hogy ne kamuzak de VELEM TÉNYLEG MEGTÖRTÉNT

2008. jún. 3. 19:44
 18/30 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek:( Hát tény és való h nagyon-nagyon nehéz tullépni, biztos sokáig fog tartani mire rendbejövök lelkileg, de a barátiam mellettem vannak, ha csak az a 2-is!! :) és ez sokta számit, meg a barátom is ugye...:S:S:S
2008. jún. 3. 20:38
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Nos, az akcióterv:

Szülőknek, hatóságnak, nőgyógyásznak szólni.

Mindenki elvégzi a munkáját, nem vagy terhes, nem fertőződtél meg, a támadókat a sitten seggberántja húsz kancigány minden este.

Kb. ennyit tehetsz.

Ha nem vagy terhes, és nem fertőződtél meg, a további partnereidnek a dolog természetesen semmilyen jelentőséggel nem fog bírni. Lévén semmi nyoma nem maradt.

Próbálj meg a támadóidon minél véresebb és kegyetlenebb bosszút állni, ez segít a lelki kompenzáció terén.

2008. jún. 4. 11:16
 20/30 anonim ***** válasza:
88%
Szia én vagyok az akit megerőszakoltak 2 éve msot olvasom hogy már van barátod de csók se semmi nem volt! nem akarlak bántan ielhiszem hogy megerőszakoltak de 1 hónap után ánm ég pasira sem bírtam ránézni tükörbe sem néztem csak ha nagyon kellet mert MAGAMTÓl is undorodtam nem hogy valakivel JÁRJAK én14 éves voltam mikor megerőszakoltak senkinek nem kivánom azt az érzzést ghogy átélje hogy ül a kádban és zokogva mosná le magáról a szégyent csak azt nem lehet!! Most van már párom élünk nemi életet de múlthét kedden bőgtem és abba kellet hagyni mert beugrott egy kép és utána már az egész szextől sőt a pasimtól is unorodtam!! Gondolkozz el hogyha csak kitaláltad ha meg nem akkor hogy a picsába lehet pasid? és az ember ha a szüleinek nem mondja el akkro két vadidegennek hogy képes?? hát nocomment
2008. jún. 4. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!