Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bnőm pasija szeretné, ha a bnőm a fenekében nyúlkálna. Már többször is tett neki erre célzást. Viszont az én barátom undorodik az ilyesmitől, amit maximálisan +is értek, m sztem is gusztustalan. Csak akkor akar ilyet vki, ha vannak meleg hajlamai?
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 23:45
21/36 anonim válasza:
A sok finnyás prűd hugyvirág elmehet a pics*ba, aztán nyalhatják egymásnak, érdekes mi is pofán vághatnánk őket, hogy hogyan képzelik hogy nyelvel turkáljunk a befüledt punciukba ahonnan 1 hétig csöpög a menstruációs lé, pedig mi mégis szívesen megtesszük, sőt én akár a fenekét is végignyalom ha kéri és előtte lemosta mert azért az úgy kóser. Aztán ha egy pasi kéri ezek után, hogy hadd érezze már ő is egy kicsit a barátnőjét magában mert tényleg nagyon jó, akkor lehet vágni a pofákat hogy "júújj, de az olyan undi, még feljön tőle a vacsi, mert felfordul a poci" Meg az anyátok, ha ilyennel verne a sors rövid úton kitenném a francba, mert ebből látszik hogy mennyire képes odaadó lenni a párjával akit állítólag hűű de nagyon "szeretett"!
22/36 anonim válasza:
Jahh és az hogy valaki magának csinálja véletlen se olyan mintha egy tényleg nyitott odaadó barátnő teszi meg, akin látszik hogy tetszik neki az hogy a másiknak örömöt okoz. Mit gondoltok mi is jókedvünkben nyaljuk zsibbadtra a nyelvünket a áporodott puncitokban? Nem hanem azért mert szeretjük látni ahogy a párunk élvezi amit adunk neki!
23/36 anonim válasza:
Kösz a "támogatást" az utolsó két hozzászólónak. Ezzel a válasszal mindíg " magam " maradok és a többiek jól lepontoznak!
Nah ez van, nem tudom megérteni mi ebben az undorító!
24/36 A kérdező kommentje:
Hogy mondhatsz a barátnőd puncijára olyat h áporodott? Biztos örülne ha látná, h milyen véleménnyel vagy róla, és ebből az is látszik h mennyire szereted....
2009. szept. 1. 21:59
25/36 anonim válasza:
Még kész szerencse h egyáltalán nincs aki megsértődjön ezért rám, mert sose tartok hosszú távra pinát magam mellett.
26/36 anonim válasza:
áporodott, meg befülledt, mivan veled ember?:D
ti meg elvárjátok, h a péniszeteket nyaljuk, ahonnan hugyoztok. na ez mennyivel jobb? és elhagyjátok azt a csajt, aki ezt nemteszi meg. eztán elvárjátok, h a szájába élvezhessetek, a seggébe, és a hüvelyébe. az orrába esetleg nemakarsz? primitív barom vagy
27/36 anonim válasza:
nem lehet neked vmi jó, ha eddig csak áporodott, meg befülledt puncik jutottak neked :D Látszik, hogy kik illenek hozzád....igazán sajnállak..:D
28/36 anonim válasza:
Mert nehogy azt mondd hogy virágilaltút hordasz a lábad közt, és édes a puncilé ami jön belőle?!
Amúgy meg a f*sz akar a másik arcára meg képébe beleélvezni, nekem sík jó ha szimplán a hasára vagy mellére eresztem.
29/36 anonim válasza:
az én puncim bazz nem büdös :D én törődök a higiéniával, és kajak nem büdös:D direkt vettem mintát a kedvedért (:D), fehérneműs-öblítős-intimlemosós(kamilla) illatú volt, enyhe punci szaggal, de az NEM BÜDÖS!!!
30/36 anonim válasza:
és a lé se nem savanyú, se nem keserű, hanem ízetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!