Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A bnőm pasija szeretné, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bnőm pasija szeretné, ha a bnőm a fenekében nyúlkálna. Már többször is tett neki erre célzást. Viszont az én barátom undorodik az ilyesmitől, amit maximálisan +is értek, m sztem is gusztustalan. Csak akkor akar ilyet vki, ha vannak meleg hajlamai?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 23:45
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
55%
Ezt a sok prűd libát egy rakáson.
2009. szept. 1. 08:21
 12/36 anonim ***** válasza:
Heh!Az én barátnőm csak ne nyúlkáljon az én seggembe!És ha épp rámjön a hasmenés??
2009. szept. 1. 09:39
 13/36 kolosszus22 ***** válasza:
48%
Ennek semmi köze ennek a melegséghez, a férfiak G pontja a végbél felől közelíthető meg, mivel a prosztatára onnan lehet nyomást gyakorolni. A legtöbb férfinek ez izgató, nincs ebben semmi undorító. Egyszerűen csak nem vagytok elég nyitottak szexualitás terén.
2009. szept. 1. 10:09
 14/36 anonim ***** válasza:
45%
ezmár kb nemis a szexhez tartozik h egy csaj egy pasi seggébe nyúlkáljon. a férfiak G pontja különben sem a segglyukukban van, hanem középen a segglyuk és a péniszük fele vezető irányban.
2009. szept. 1. 10:30
 15/36 kolosszus22 ***** válasza:
Előző kommentelőnek írnám, hogyha nincs tisztában az anatómiai dolgokkal, akkor ne írkáljon hülyeséget, amit leírt az teljesen más, az nem a G pont!
2009. szept. 1. 12:15
 16/36 anonim ***** válasza:

a férfi ánusza és heréi közötti részen van a G pont.

ha ezt a részt masszírozod, ezzel elég jó élményt nyújthatsz a pasinak, nemkell hozzá a végbelében kotorászni

2009. szept. 1. 12:27
 17/36 kolosszus22 ***** válasza:
Előző kommentelőnek, megint csak, az jó dolog amit írtál, ott megy el az ondóvezeték, lehet vele orgazmust is késleltetni, de NEM AZ A G PONT!!! A G pont a prosztaánál van, azt pedig csak végbélen keresztül lehet elérni, nézzetek utána!
2009. szept. 1. 12:48
 18/36 kolosszus22 ***** válasza:
Talán ezzel lezárhatjuk, itt mindenki megtalálhatja mi is a férfi G pont: [link]
2009. szept. 1. 12:51
 19/36 anonim ***** válasza:
62%

Nem értem én ezt a hozzáállást! A szex a kölcsönös örömszerzásen alapszik. Nincs azzal semmi baj a egy férfi ezt szeretné kipróbálni és semmi köze a homoszekszualitáshoz. Ki sem próbáltátok még de azért véleményt mondtok.

Én lány vagyok és szoktam a páromnak csinálni orál közbe és azt mondja hogy állati naygot tud így élvezni, ja és az én ötletem volt.

Sztem ez egyáltalán nem extrém dolog, és imádom mikor ő is ezt csinálja nekem.

De ez csak egy komoly kapcsolatban tudom elképzelni

2009. szept. 1. 12:55
 20/36 kolosszus22 ***** válasza:

Előző válaszra! Végre egy belevaló csaj, nem győzőm már itt írogatni, hogy semmi undorító nincs benne, ami jólesik és örömet okoz az mind belefér a szexbe, elvégre ez a lényege!

22/F

2009. szept. 1. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!