Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A bnőm pasija szeretné, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bnőm pasija szeretné, ha a bnőm a fenekében nyúlkálna. Már többször is tett neki erre célzást. Viszont az én barátom undorodik az ilyesmitől, amit maximálisan +is értek, m sztem is gusztustalan. Csak akkor akar ilyet vki, ha vannak meleg hajlamai?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 23:45
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
64%

nem mert a bnőd pasija tudja h a prosztata masszázs az jó. sokkal nagyobbat élveznek így.a bnőd huzhatna egy gumit az ujjára és ha szereti a barátodat megteszi,s nem undorodik ha már feltalálták a gumit.amugy meg nehogy máshol keresse meg ezt az örömöt a pasija ha csaj nem adja me otthon!pdig ez nem nagy kérés.

21/l

2009. szept. 1. 00:00
 2/36 anonim ***** válasza:
34%
ha a pasim ezzel jönne elő én is tuti nemet mondanék. ha meg ez kell neki h a s'ggébe turkáljanak akkor menjen és kérjen meg olyat aki hajlandó rá!! és sztem ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül :)
2009. szept. 1. 00:10
 3/36 anonim ***** válasza:
57%

ááááh, na nemár. nornális pasi ezért nem hagy el vkit, mert nem akar a seggében turkálni a nője :D ilyet csak az elvetemült pasik csinálnak, de az jobb is ha lelép magától az ilyen.

ilyen baromságokat meg nemondjuk már, hogy ha szereti, akkor megteszi. a szerelem ugyanis nem ebből áll, h a másiknak mindent megteszünk, miközben nekóünk meg szar. a szerelem inkább arról szól, h nemakarunk a másiknak kellemetlenséget, mert szeretjük

2009. szept. 1. 00:34
 4/36 anonim ***** válasza:
69%
sok olyan pasi van akik ki szeretnének probállni mindent, mert ök ugy vannak ezzel hogy egy szer élnek, lehetséges hogy csak hülyéskedett veled, és kiváncsi a reakcióidra, de az is lehet hogy komolyan gondolja, de szerintem örülj neki hogy elmondta, mert lehet hogy másnak mondja el , és más meg csinálja neki, szerintem , mond azt neki, hogy ha ilyeneket beszél akkor lehet hogy homokos!
2009. szept. 1. 00:38
 5/36 A kérdező kommentje:

Még jó hogy nem velem "hülyéskedett" így a barátom :)

Én biztos nem tenném meg, és hál Isten a barátom sem szeretne ilyeneket... :)

A barátnőm pasija meg sztem...biszex... myvipen bentvan egy olyan klubban is hogy HelloKitty, csak lányoknak? :D Szerintem ez gáz :)

2009. szept. 1. 00:46
 6/36 anonim ***** válasza:
76%

bizony h sok pasi szeretné kipróbálni. nemhiába vannak már erre lehetőségek: elmehet prosztatamasszázsra. Pl az én párom az análszexet akarta nagyon,én meg undoritonak tartom,mit akar ő a fenekembe,azon a barnakábelt engedem szabad útjára szóval nem arra van.Dehát hadd próbálja ki rajtam,mert ha egy férfi nagyon kiváncsi...jó vannak kivételek dehát istenem szeretem megadom neki de ehez komolyabb mélykapcs kell.a mienk már 5éves és tényleg ha pusztakézzel nem is de gumi v gumikesztyűvel megadnám neki.egy pár hónapos-1,5éves kapcsiban biztos h egyiket sem!!

30/l

2009. szept. 1. 00:52
 7/36 anonim ***** válasza:
70%
miközöd neked a barátnődnek a kapcsolatában lezajlottakhoz??? sztem nem neked kellene feltenni ezt a kérdést..:S
2009. szept. 1. 01:01
 8/36 A kérdező kommentje:
De mivel ő nekem teszi fel a kérdést, így én meg ide teszem fel. Nem mintha kéne neked magyarázkodom, nem kell ide jönni okoskodni...
2009. szept. 1. 01:04
 9/36 anonim ***** válasza:
0%

sztem ez elég homár dolog.

persze, ott a prosztata, meg minden, de ne már. :)

2009. szept. 1. 02:19
 10/36 anonim ***** válasza:
az megint más kérdés, hogy miért nem nyúlkál fel magának, ha csak a kíváncsiság hajtja?
2009. szept. 1. 06:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!