Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mibaja van?
Figyelt kérdés
A barátommal 3hete vagyunk együtt..már többször megújajzott,de én még nem csináltam semmit.Még nem vagyok kész rá.Azt mondta hogy megérti és vár.elment egy hétre nyaralni és mos mikor náluk voltam azt mondta hogy nem akarja csinálni 1 hónapig...:S:S megkérdeztem hogy miért és aztmondta hogy: Mert csak nem,ő nem akarja csinálni...:S teljesen elhúzódott tőlem.szerintetek szakítani akar? megkérdeztem hogy volt-e vmi csajjal aztmondta hogy nem és még mindig szeret...2009. aug. 31. 11:04
1/11 anonim válasza:
csajjal volt, és összeszedett valamit. bár remélem nincs igazam.
2/11 anonim válasza:
Szerintem csak megelégelte, hogy nem csinálod neki, ő meg mindig csinálja neked. Kellemetlen lehet neki, mert ahogy téged izgat, felizgul ő is. És ha elkerüli ezt a szituációt, akkor kevésbé hiányzik majd neki.
3/11 anonim válasza:
Még a 2. vagyok. Csak annyit akarok még, hogy nem hiszem, hogy összeszedett valamit, mert attól még csinálhatná neked. Ha te amúgy sem nyúlsz hozzá. akkor nem is kaphatsz el semmit.
4/11 anonim válasza:
ha összeszedett volna vmit, attólmég lehet újjazni, így nemterjednek a szexuális úton terjedő betegségek :D
sztem eccerűen csak megelégelte, h ő folyton csinálja neked, temeg kb hozzá sem érsz
5/11 anonim válasza:
utolsóval egyet értek sztem neki van igaza
6/11 A kérdező kommentje:
De én még nem vagyok erre kész.Szerintetek szakítsak vele??Megkérdeztem tőle azt is hogy ezért nem csinálja mert én se neki.de azt mondta hogy nem..
2009. aug. 31. 11:52
7/11 anonim válasza:
figyi, ha neked ennyire nehéz hozzáérned egy pasihoz, akkor neked még nemigazán való kapcsolat.
vagy pedig idősebb nálad a pasi.
8/11 anonim válasza:
sztem meg enyhén szólva zsarol:)
9/11 anonim válasza:
Nem vagy felkészülve rá........ de engeded, hogy a pasid megujjazzon... Ne haragudj, de valami nem stimmel.... Szerintem a barátodnak is ez a furcsa.....
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem valamit, hanem VALAKIT szedett össze :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!