Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone probléma. Leejtettem...

IPhone probléma. Leejtettem és nemtudom mibaja. Lent (? )

Figyelt kérdés
egy szar müszaki antitálentum vagyok. leejtettem (sokadjára) és eddig mindig müködött és most fehér a képernyője. kiad hangokat és mivel már ismerem ha belépek valahova azt csinálja. szóval semmi kép. csak fehárség itt ott néhány csík... MENTHETETLEN? nagyon fontos hogy müködjön.
2011. szept. 11. 21:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
restartolni próbáltad? ha ugy nem oldódik meg a gond szerintem vidd be 1 szervízbe
2011. szept. 11. 21:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Minimum képernyőcserésnek néz ki a dolog...
2011. szept. 11. 21:35
 3/13 A kérdező kommentje:
nemtudom mi aza restart.....:(:) sajnálom a hangfalat sem tudom bedugni:D holnap mindenképpen beviszem. csak attol féltem hogy menthetetlen, de akkor aztmondod képernyö csere és fogom tudni használni.juhuuuuuu. mennyi ideig tart egy ilyen képernyöcsere?
2011. szept. 11. 21:45
 4/13 anonim ***** válasza:
58%

hatha nem tudod miaz hogy restart akkor nem csak egy hangfalat nem tudsz bedugni de még angolul se sőt németül se tudsz bár gondolom ha gondolkoznál tudhatnád......ha tippelnem kéne azt mndanám h kb 20/L és az iphone csak csicsa telefonnak hogy te is benne legyél a iKlubba ...

és ha már azt mondtam h 20/l akkor min 2 nyelven kéne tudod szvsz gondolkozzz még egy kicsit és ne ejtsd le annyiszor a mobilt nem tesz jot neki(gondolom még ezt se tudtad...)

2011. szept. 11. 21:54
 5/13 A kérdező kommentje:
25L szobrász vagyok. nem csicsamicsa. olasz nyelvvizsgám van. SZEVASZ
2011. szept. 11. 21:57
 6/13 A kérdező kommentje:
Komolyan látatlanba irogatsz ilyenekt. és minősitesz egy embert (embert) ugy hogy nem gondolsz bele kit minősitesz. sajnálom hogy nem az áletem a tv a laptop meg az ilyen szarok. sajnálom hogy nem vagyok programozo. de gyere akkor holnap várlak a müteremben 3órád van feltenni egy torzót, de ugy hogy kikell öntened majd készre kell vidd. ha nemtudod megcsinálni akkor gyere velem el rómába egy aukcióra és kérlek beszéld meg te az üzletet olaszul, ha ezt sem tudod akkor énis lenézlek. puszi
2011. szept. 11. 22:05
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát...Képernyőcsere...30 ezer...Ennyit a ájfónokról.
2011. szept. 11. 22:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Te aztán kitarto vagy :d
2011. szept. 11. 23:36
 9/13 csapacsupa ***** válasza:
Nem értem ennek a kérdésnek a lényegét. Hogy remélhetsz ebből gyakorlati megoldást? Telepatikus távszerviz? Vidd be egy szervizbe és ott segítenek.
2011. szept. 12. 00:51
 10/13 anonim ***** válasza:
38%

Sok hülye. Nem csak iKlub van okostojás.

Egy rakás ember csak azért vesz okostelefont, mert menő.

Bár sosem értettem, hogy minek vesznek az olyan emberek iPhone-t vagy bármilyen más okostelefont akik ennyire nem értenek hozzá.

Keresd i-doki.hu-t vagy gyiik-ot.

Mindketten profik benne

[link]

2011. szept. 12. 04:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!