Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem szeret megcsókolni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeret megcsókolni, miután a számba élvezett?

Figyelt kérdés
A barátommal először orálszexeltem... és én úgy érzem hogy az egy szép dolog ha a nő lenyeli a férfi "végtermékét", mert az egy gesztus voltaképp hogy nem undorodsz semmitől aminek hozzá van köze. De utána nem akart megcsókolni és azt mondta egy rossz vicc miatt. (egy beteges poén miszerint a nő szája tele van khm... ondóval és beszól valami idiótát ... lényegtelen) Én nem szeretnék emiatt állandóan fogat mosni nem értem miért baj utána csókolózni. Ti értitek? Szerintekek szokjak hozzá? Ez nagyon kemény próba nekem...
2008. jún. 1. 22:59
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
sziasztok. én fiú vagyok és egyáltalán nem zavar amikor a barátnőm szájába élvezek és azután kell neki csókot adni. természetes dolog. nem?
2009. ápr. 26. 23:07
 22/28 A kérdező kommentje:
Igen az a természetes, ha szereted és egy ilyen dolog nem zavar. ;)
2009. júl. 4. 19:55
 23/28 anonim válasza:
Nem értem magát a problémát. Az én páromnak soha eszébe se jutott, hogy orális kényeztetés után megcsókoljon. Összebújunk, puszilgatjuk egymást, de csókot soha nem kért, és nem is akart adni. Rövid idő múlva pedig automatikusan (anélkül hogy kérnem kellett volna) elment fogat mosni. Tipp: készíts be egy pohár vizet/kólát/akármit estére, és miután "végeztél" vele, igyál. Ha ezután sem akar megcsókolni, akkor beszélgess el vele komolyabban, mert identitászavaros ;)
2009. dec. 4. 15:21
 24/28 anonim válasza:
Ez olyan, hogy a saját kulámat se nézem csokinak, a pisámat meg almalének. Attól, hogy az az ő végterméke, még nem kéne bedurciznod rajta, hogy nem kíváncsi az ízére... Az én barátnőmtől el sem várom, hogy lenyelje, mert teljesen fölösleges. És én is rosszul lennék tőle, hogyha szájba élvezés után smárolni kéne vele. A két nem különbözik, ez teszi őket eggyé. Nem szabad mindent ráerőltetni a másikra..
2009. dec. 4. 15:27
 25/28 anonim válasza:

Szia kedves butus kiscsaj,

Szeretnék elmondani neked néhány dolgot a férfiakról! A "habcsók" nem pálya. Tudom hogy te szeretnéd, mert te ezt veszed törődésnek hogy megcsókol utána, de ő NEM NŐ!

A férfiak (többsége) nem veszi a szájába semmilyen végtermékét (értsd:kaki, pisi, sperma...). Nálunk ez így van rendjén, rendkívül egyszerű logikával -> ami kijött azért jött ki mert már nincs rá szükség!

Ettől még nagyon szerethetitek egymást és teljesen jól működhet a dolog csak ne erőszakold rá azt ami neki nem jó és fordítva.

Ugyhogy ezen ne tessék parázni meg megsértődni!

2009. dec. 4. 19:55
 26/28 anonim válasza:
Én csak szánni tudlak téged, de betudom annak, hogy egy éretlen kislány vagy. Ha te azt, hogy nem csókol meg téged, mikor orrod-szád tele van "végtermékkel" sértésnek veszed, akkor gratulálok. Nem tudom, hogy te ezt fordított esetben mennyire találnád erotikusnak. Továbbá ha te ettől úgy érzed, hogy nem szeret téged, akkor ismét röhögnöm kell. Nehogy már ezen múljon a dolog részedről. Én egy 22 éves lány vagyok. Én is ki szoktam orálisan elégíteni a párom, de én nem nyelem le, és nem azért, mert nem szeretem a párom, csupán a végtermék ízét nem szeretem. De még ha le is nyelném, eszembe nem jutna, hogy utána csókolózzak vele. Az, meg hogy itt mártírkodsz és teszed a szegény szenvedőt, meg beállítod a pasid valami szemétnek, az meg már tényleg nonszensz. Lesz még elég "kemény próba" az életedben. Ez nem az, egyszerűen csak egy kislányos hiszti. Nem tanácsolom azt, hogy ülj le a barátoddal beszélgetni, max azt kellene neki elmagyaráznod neki, hogy hazudni csúnya dolog, ha gondja van, mondja meg. Neked kellene kicsit magadba nézni. Nem kell feltétlenül fogat mosnod, elég, ha kiöblíted a szád. Sok sikert a továbbiakban, remélem felnősz ehhez a "kemény próbához".
2009. dec. 5. 21:19
 27/28 anonim válasza:
Ez szerintem is szemétség a pasidtól én fiú vagyok és én például szeretem érezni a saját ízem és én kívánom is a csókot miután a csajom szájába élvezek! Szerintem ebben semmi melegség sincs mert az a sajátom melegség akkor lenne ha másét kívánnám!
2009. dec. 6. 11:22
 28/28 anonim válasza:

Szia!

Lány vagyok és én simán megcsókolom a pasim, miután engem kényeztetett szájjal. Azért teszem, mert ezzel is jelzem, milyen fantasztikusan csinálja.

Közben eszemben se jut, hogy én vagyok a száján, hanem, h de jó dolgom van :D

A pasim viszont nincs oda, ha megcsókolom utána, ennek ellenére, simán adok neki csókot, ő pedig nem fintorog.

Ha ezt tenné én a helyedbe akció után simán ráfeküdnék és lesmárolnám. Azt értékelje, hogy te annyira odavagy érte h kényezteted, és még te akarod megcsókolni. ha elutasít sztem az ostoba dolog.

Egy pasi nem ettől lesz b uzi... ez tök hülyeség. aki b uzi az nem nővel szexel...

amúgy meg egy korty innivaló segít illetve, ha cselezel és egyből a torkodba küldöd az anyagot, arra aztán nem szólhat egy szót sem...

2009. dec. 6. 22:36
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!