Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeret megcsókolni, miután a számba élvezett?
9.DIK VÁLASZADÓNAK ADDOK IGAZAT!! MERT SZERINTEM IS BUNKÓSÁG HA NEM CSÓKÓL MEG MIUTTÁNA SZÁDBA ÉLVEZET!ÉN IS A BARÁTOMAL HETENTE 3-4 SZER MEGCSINÁLOM MERT TOM H NEKI EZ JÓ, DE MI UTTÁNA CSÓKÓLÓZNI SZOKTUNK MÉG JÓ H HA NEM SMÁROLNA VISSZA NEM IS CSINÁLNÁM MEG VELE AZT H MEGENGEDEM H A SZÁMBA ÉLVEZEN!EZ TÖK TERMÉSZETES DOLOG SZERINTEM!ÉS ÉN A HELYEDBE NEM ENGEDNÉM HOGY A SZÁMBA ÉLVEZEN HA ILYEN!MOND MEG NEKI H VÁLTOZTASON MERT NEKED A CSÓK FONOTS!ÉS EZ AMIT TE MEGTESZEL EZ AZT JELENTI H SZERETED ANYIRA H MINDENBEN BENE VAGY VELE ÉS FIGYELSZ RÁ H NEKI JÓ LEGYEN! MOND MEG NEKI H NE LEGYEN VELED ILYEN!!!!
2008. jún. 2. 11:00
Ez szerintem valahol önző dolog, hiszen te ezt megteszed neki. A barátom szerencsére a csókot az orális szex után nem kifogásolta, de ha ilyen elfordulna, nagyot csalódnék.
Te is játszd ezt ez vele, miután téged kényesztetett szájjal.:D Kíávncsi lennék hogy reagál....:D
2008. jún. 2. 16:24
Az én barátommal ezt először úgy oldottuk meg, h nem csókoltam meg, mert gondoltam h zavarja. Így is volt, úgyhogy először mindig ittam vmit utánna. Aztán ő is azt hitt h ez fordított esetben engem is zavar. Mikor 1 véletlen folytán rájött, h engem nem érdekel, onnantól kezdve fokozatosan már őt sem.
Nem tudom, h hány évesek vagytik és mennyire érett a szexuális életetek. Mi egy 17 éves pár vagyunk, 7 hónapja együtt. de kb. fél év volt eljutni erre a szintre. Mindkettőnknek új volt még ez és meg kellett tapasztalnunk és eljutni erre a szintre. De szerintem beszélj vele.
Ja, és fordított esetben téged nem zavar? Reméleem erre nem az a válasz h nálatok az orális élvezetek csak egyoldalúak, mert akkor a helyedben eelfelejteném...
2008. jún. 2. 18:05
Talán azért mert tiszta geci a szád?
2008. jún. 4. 11:36
15/28 anonim válasza:
Ne haragudj, de tényleg rossz neked. Nekem eléggé sós a spermám, és a barátnőm is ezt mondja. Van úgy hogy nem rögtön nyeli le, és párszor átadjuk egymásnak előtte. Kicsit higul a nyállal, rögtön fincsibb. Ilyenkor olyan is van, hogy megosztozunk rajta, meg néha versenyzünk hogy kié legyen :-). Én csak egyet nem szeretek, ha meghűl és hidegen kell lenyelni. Azt egyszer próbáltam ki, és brrrr, nekem nemjó.
2008. jún. 4. 21:24
Én megtenném...:) Vagy, ha más spermája lenne a hölgy szájában, akkor még inkább.
2008. jún. 9. 12:40
17/28 A kérdező kommentje:
... kösz tiszta geci a szám...na de kérlek az övé...az ő végterméke.Nem kéne így reagálnia.De megpróbálok én megértő lenni vele...természetesen ő is viszonozta. Jah én 17 éves vagyok és a pasim 22. Ennyike még a hozzáfűznivalóm. Várom a további kommenteket :D Nem oldódott meg a helyzet. :(
18/28 A kérdező kommentje:
és még annyit hogy utána megcsókolt de elfintorodott és elhúzta a száját...szerintetek? annyira fáj még egy búcsúcsókot se adott csak egy kis puszit. :( hihetetlen de én akkor is szeretem őt...(L)
Hát én fiú vok és nemtom de ha a párom ajánlaná akko én maga a szopást utasítanám vissza mert az szentem nem fer ha csak az egyik élvezkedik
2008. jún. 22. 12:15
20/28 anonim válasza:
bocsi, hogy ezt mondom, de bennem még sosem merült fel, hogy megcsókoljam a barátomat a dolog után. és igen, ki szoktam öblíteni a számat, mert én sem nagyon szeretnék találkozni a saját nedveimmel...másrészről közölhette volna finomabban is a dolgot.
2008. júl. 2. 01:03