Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem szeret megcsókolni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeret megcsókolni, miután a számba élvezett?

Figyelt kérdés
A barátommal először orálszexeltem... és én úgy érzem hogy az egy szép dolog ha a nő lenyeli a férfi "végtermékét", mert az egy gesztus voltaképp hogy nem undorodsz semmitől aminek hozzá van köze. De utána nem akart megcsókolni és azt mondta egy rossz vicc miatt. (egy beteges poén miszerint a nő szája tele van khm... ondóval és beszól valami idiótát ... lényegtelen) Én nem szeretnék emiatt állandóan fogat mosni nem értem miért baj utána csókolózni. Ti értitek? Szerintekek szokjak hozzá? Ez nagyon kemény próba nekem...
2008. jún. 1. 22:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
9.DIK VÁLASZADÓNAK ADDOK IGAZAT!! MERT SZERINTEM IS BUNKÓSÁG HA NEM CSÓKÓL MEG MIUTTÁNA SZÁDBA ÉLVEZET!ÉN IS A BARÁTOMAL HETENTE 3-4 SZER MEGCSINÁLOM MERT TOM H NEKI EZ JÓ, DE MI UTTÁNA CSÓKÓLÓZNI SZOKTUNK MÉG JÓ H HA NEM SMÁROLNA VISSZA NEM IS CSINÁLNÁM MEG VELE AZT H MEGENGEDEM H A SZÁMBA ÉLVEZEN!EZ TÖK TERMÉSZETES DOLOG SZERINTEM!ÉS ÉN A HELYEDBE NEM ENGEDNÉM HOGY A SZÁMBA ÉLVEZEN HA ILYEN!MOND MEG NEKI H VÁLTOZTASON MERT NEKED A CSÓK FONOTS!ÉS EZ AMIT TE MEGTESZEL EZ AZT JELENTI H SZERETED ANYIRA H MINDENBEN BENE VAGY VELE ÉS FIGYELSZ RÁ H NEKI JÓ LEGYEN! MOND MEG NEKI H NE LEGYEN VELED ILYEN!!!!
2008. jún. 2. 11:00
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem valahol önző dolog, hiszen te ezt megteszed neki. A barátom szerencsére a csókot az orális szex után nem kifogásolta, de ha ilyen elfordulna, nagyot csalódnék.

Te is játszd ezt ez vele, miután téged kényesztetett szájjal.:D Kíávncsi lennék hogy reagál....:D

2008. jún. 2. 16:24
 13/28 anonim ***** válasza:
70%

Az én barátommal ezt először úgy oldottuk meg, h nem csókoltam meg, mert gondoltam h zavarja. Így is volt, úgyhogy először mindig ittam vmit utánna. Aztán ő is azt hitt h ez fordított esetben engem is zavar. Mikor 1 véletlen folytán rájött, h engem nem érdekel, onnantól kezdve fokozatosan már őt sem.

Nem tudom, h hány évesek vagytik és mennyire érett a szexuális életetek. Mi egy 17 éves pár vagyunk, 7 hónapja együtt. de kb. fél év volt eljutni erre a szintre. Mindkettőnknek új volt még ez és meg kellett tapasztalnunk és eljutni erre a szintre. De szerintem beszélj vele.

Ja, és fordított esetben téged nem zavar? Reméleem erre nem az a válasz h nálatok az orális élvezetek csak egyoldalúak, mert akkor a helyedben eelfelejteném...

2008. jún. 2. 18:05
 14/28 anonim ***** válasza:
Talán azért mert tiszta geci a szád?
2008. jún. 4. 11:36
 15/28 anonim válasza:
Ne haragudj, de tényleg rossz neked. Nekem eléggé sós a spermám, és a barátnőm is ezt mondja. Van úgy hogy nem rögtön nyeli le, és párszor átadjuk egymásnak előtte. Kicsit higul a nyállal, rögtön fincsibb. Ilyenkor olyan is van, hogy megosztozunk rajta, meg néha versenyzünk hogy kié legyen :-). Én csak egyet nem szeretek, ha meghűl és hidegen kell lenyelni. Azt egyszer próbáltam ki, és brrrr, nekem nemjó.
2008. jún. 4. 21:24
 16/28 anonim ***** válasza:
Én megtenném...:) Vagy, ha más spermája lenne a hölgy szájában, akkor még inkább.
2008. jún. 9. 12:40
 17/28 A kérdező kommentje:
... kösz tiszta geci a szám...na de kérlek az övé...az ő végterméke.Nem kéne így reagálnia.De megpróbálok én megértő lenni vele...természetesen ő is viszonozta. Jah én 17 éves vagyok és a pasim 22. Ennyike még a hozzáfűznivalóm. Várom a további kommenteket :D Nem oldódott meg a helyzet. :(
2008. jún. 11. 18:01
 18/28 A kérdező kommentje:
és még annyit hogy utána megcsókolt de elfintorodott és elhúzta a száját...szerintetek? annyira fáj még egy búcsúcsókot se adott csak egy kis puszit. :( hihetetlen de én akkor is szeretem őt...(L)
2008. jún. 11. 18:05
 19/28 anonim ***** válasza:
Hát én fiú vok és nemtom de ha a párom ajánlaná akko én maga a szopást utasítanám vissza mert az szentem nem fer ha csak az egyik élvezkedik
2008. jún. 22. 12:15
 20/28 anonim válasza:
bocsi, hogy ezt mondom, de bennem még sosem merült fel, hogy megcsókoljam a barátomat a dolog után. és igen, ki szoktam öblíteni a számat, mert én sem nagyon szeretnék találkozni a saját nedveimmel...másrészről közölhette volna finomabban is a dolgot.
2008. júl. 2. 01:03
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!