Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem szeret megcsókolni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeret megcsókolni, miután a számba élvezett?

Figyelt kérdés
A barátommal először orálszexeltem... és én úgy érzem hogy az egy szép dolog ha a nő lenyeli a férfi "végtermékét", mert az egy gesztus voltaképp hogy nem undorodsz semmitől aminek hozzá van köze. De utána nem akart megcsókolni és azt mondta egy rossz vicc miatt. (egy beteges poén miszerint a nő szája tele van khm... ondóval és beszól valami idiótát ... lényegtelen) Én nem szeretnék emiatt állandóan fogat mosni nem értem miért baj utána csókolózni. Ti értitek? Szerintekek szokjak hozzá? Ez nagyon kemény próba nekem...
2008. jún. 1. 22:59
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
81%
megértem mit érzel...én csak 1* engedtem neki és ő se akart csókolózni mert h csúnyán írom bocsi h gecis a szám.de az övé könyörgöm...nekem is rosszul esett.azóta nem hagyom h a számba élvezzen el meg nem is szeretem annyira.kérdezd meg tőle h miért de sztem ez lesz a válasz h azért mert olyan a szád:Slehet azt kéne h ne csináld neki pár* ha kéri és ha kérdezi h miért mond neki h azért mert ha te hagyod neki h elmenjen a szádba akkor ő meg csókoljon meg utána mert neked ez fontos.vagy nem is kell kihagyni ezt ha szeretitek csinálni csak 1*űen mond meg neki h neked ez fontos és szeretnél vele csókolózni utána.beszélj vele arról ami a szívedet nyomja én ezt mondom:)bocsi ha kicsit zavaros lett a mondandóm:$:)
2008. jún. 1. 23:06
 2/28 anonim ***** válasza:
85%
Ez egy nagyon ronda dolog a barátodtól. Ne tedd a szád még a pénisze közelébe se. Addig ne, míg rá nem jön, hogy mekkora tahó... már bocsi, de tényleg... megteszel neki mindent, erre ezt kapod? Ne csináld neki! Nem érdemli meg. Mond meg neki, hogy ez nagyon fáj neked... Aztán vagy megcsókol utána vagy nincs szopi. Ilyen egyszerű.
2008. jún. 1. 23:08
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Én párom se szereti a saját ízét érezni rajtam. Ő azzal indokolja hogy a pasik nem szeretik mert olyan "buzis" (bocs a szóért). Ő szereti a puncim ízét, de a saját ízét nem akarja érezni. Érdekes, engem nem zavar se a saját ízem, se az övé. Szerintem csak egyszerűen finnyásak.
2008. jún. 1. 23:18
 4/28 anonim ***** válasza:
96%
Sztem hülye dolog, hogy utána nem akar megcsókolni. Én a helyedben akkor nem nyelném le. Vagy akkor sem csókol meg, ha nem élvezett a szádba, csak benne volt? Sztem mondd meg neki, hogy akkor ne engedje legközelebb a szádba a cuccot, mert neked meg fontos a csók. Ennyi.
2008. jún. 1. 23:31
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet nem szereti az izét, de akkor te meg ne nyeld le. Az én párom egyébként sem engedi lenyelni nekem. És igy kvittek is vagyunk.
2008. jún. 1. 23:44
 6/28 anonim ***** válasza:
58%
kenyeskedes, nem kene ilyen puha legyen egy fiu, kicsikoraban tul sok tappal etettek biztos
2008. jún. 2. 07:51
 7/28 anonim ***** válasza:
36%

Hát, én sem csókolom meg, miután használja a nyelvét :)

(lány vagyok)

2008. jún. 2. 08:43
 8/28 anonim ***** válasza:
90%
Hát ez tök szemét dolog a barátodtól, már bocs. Én a pasimat kb heti 3x elégítem így ki, mert tudom hogy örömet okozok neki, és mert tudom hogy ezt sok lány nem csinálná meg neki. Na mindegy, de én utána persze miután megtörlöm a szám, és ő még az élvezetek alatt áll, megszoktam csókolni és ő viszonozza is. Hát igencsak megsértődnék ha nem akarna adni csókot.
2008. jún. 2. 09:18
 9/28 anonim ***** válasza:
Jó pár évvel ezelőtt egy barátnőmmel történt ugyanez. A barátja megmondta neki, hogy ez "olyan, mintha magamat sz*pnám le". Én ott helyben pofon vágtam volna a srácot egy ilyen beszólás után, de mindegy... Nagyon fura helyzet, de tény, hogy mindkettőtöknek igaza van: én sem szeretem a saját ízemet érezni (lány vagyok), de tényleg értékelnie kéne a barátodnak, hogy egyáltalán megteszed ezt neki, mert erre bizony nem mindenki hajlandó! Szerintem megoldás lehet, ha kiöblíted a szádat, mielőtt csókra kerülne a sor, nem kell rögtön fogat mosni... Vagy lehet inni egy pohár vizet, végülis az is kimos...
2008. jún. 2. 09:21
 10/28 anonim ***** válasza:
37%
Sztem meg ne nyeld le!!!
2008. jún. 2. 10:30
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!