Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg neki hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki hogy azért nem merek vele lenni mert túl nagy a "szerszáma"?

Figyelt kérdés

nagy a szerszáma én pedig oan szűk avgyok hogy a tampon sem fér fel!de ő bitti akarná de igy csak fájna mind2nknek:(

(lényegében nem is akarok tőle semmmit,csak elmagyarázni hogy mi a gond)

am csak ien netes szal még nem is találkoztunk...és emiatt sem szeretnék vele talizni!

2008. máj. 30. 17:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
szívesen, de ne legyen bűntudatod mert "megbántottad". Ha még bármi kérdésed van írj mi válaszolni fogunk ;-)
2008. máj. 30. 19:21
 22/24 anonim ***** válasza:

Tényleg ne hagyd magad. Igaza van az egyik elöttem szólónak. ha csak arra megy biztos hogy nem lesz tolakodó, hanem előszőr belopja magát a szívedbe, megvárja amig imádni fogod és ha már imádod képes vagy érte bármit megtennimert ugye a "szerelem vak és nem ismer határokat". Ne ess ebbe a hibába. Vigyázz magadra és ne engedj a csábításnak. Légy kitartó és ne legyél naví. Nem kell mindent elhinni.

18:03-as válaszoló voltam.

2008. máj. 30. 19:41
 23/24 anonim ***** válasza:
bocsi: naív* :)
2008. máj. 30. 19:49
 24/24 A kérdező kommentje:

értem:(de az egómnak akkor is jót tett:)

de télleg be kell látnom hogy valószinüleg csak arra hajtott!köszi hogy ezeket leírtátok!nagyon sokat segítettetek!

2008. máj. 30. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!