Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg neki hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki hogy azért nem merek vele lenni mert túl nagy a "szerszáma"?

Figyelt kérdés

nagy a szerszáma én pedig oan szűk avgyok hogy a tampon sem fér fel!de ő bitti akarná de igy csak fájna mind2nknek:(

(lényegében nem is akarok tőle semmmit,csak elmagyarázni hogy mi a gond)

am csak ien netes szal még nem is találkoztunk...és emiatt sem szeretnék vele talizni!

2008. máj. 30. 17:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ebben az esetbn két dolgot javasolnék:

1) tényleg keress valaki fiatalabbat... Van abban valami aberrált, hogy egy huszon sok éves pasi fiatal lányok társaságát keresi.. Ez gondolom jót tesz az egódnak, de akkor is...

2) ha ne talán mégis nála kötsz ki, és oda lerül a dolog, hogy a sex szóba kerül, akkor ne stersszelj. A hüvelynek van egy olyantualjdonsága, hogy képes felvenni a pasi méretét... Lehet nem egyből "durr bele", de ha megadjátok a módját, kiadós előjáték, akkor működhet a dolog.

2008. máj. 30. 17:58
 12/24 A kérdező kommentje:
kösz de ez csak kiváncsiság szinten ment!nem akarok tőle semmit...csak pár hónapja igencsak úgy nézett ki a dolog hogy akarná!de én már úgyse!de köszi mindenkitől!
2008. máj. 30. 18:01
 13/24 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy nagy a farka. 20felett is lehet vkinek 10 centis. Mondani bármit lehet... főleg egy naív kislányka (bocsi, ha megbántottalak volna, nem akartam) :S Általában a netezők több mint 50%-a kamuzik mindent össze-vissza. Én lány létemre tudnám mondani azt, hogy pasi vagyok és van egy 23 cm-es farkam (ami nem igaz) Szal nem kell mindent elhinni amit a neten olvasol/látsz. Az nem tükrözi a valóságot. Az, hogy szűk vagy az teljesen természetes még ebbe a korban. Vannak kifejezetten olyan lányok akik annyira szűkek, hogy még a tampon se fér fel. Mint a te esetedben. De a szex miatt meg ne izgulj. Amig még ilyen gátlásaid, félelmeid vannak addig ne is gondolj rá, mert az elsőt megbánod és kísérteni fog egész életeden át. Lehet a hüvelyt tágítani ujjazásokkal. (1 ujj, 2 ujj, majd 3 stb.) A szex meg akkor nem lesz annyira fájdalmas, hogyha megfelelően fel vagy izgulva és kívánod is a partnered. Remélem segítettem :) És tényleg nem akartalak megbántani. Szija! (16 éves lány)
2008. máj. 30. 18:03
 14/24 A kérdező kommentje:

nem bántottál!segítettél!

olyan okos emberek vannak itt akik segítenek a kis tapasztalatlanoknak:):)

2008. máj. 30. 18:07
 15/24 A kérdező kommentje:
am nem mondta sosem konkrétan hogy hány centi de tudom hogy nem 10-12 mert akkor nem úgy viselkedne ahoyg!jól néz ki és csajozik és mittom én szal nem hazudhatott mert nem is mondott semmi konkrétat!csak ezt leeht tudni!nem tom megmagyarázni de tudom h akármekkora nekem nagy lenne
2008. máj. 30. 18:25
 16/24 anonim ***** válasza:

Hoppá Én nem a korát krdeztem annó, és látom az egyik írásomat nem tette be :( Viszont ha nem a farka húsz hanem az életkora akkor szerintem ne tedd meg. És ezt mint pasi mondom. Sajnos sok olyan srácot ismerek akik 20 fölött vannak és 15-16 éves lányokra hajtanak. Hidd el nem barátnőjüknek akarják őket. (Tisztelet a kivételnek)

Egyébként nem tudom hogy egy férfi viselkedéséből hogy következik a farok méret...

2008. máj. 30. 18:52
 17/24 A kérdező kommentje:

de télleg tudom mert akkor nem úgy viselkedett volna:(mostmár úgy viselkedik mint aki csak azt akarja (mert megbántottam)

de addig iszonyúan édes volt és aranyos és 100%h nem csak arra hajtott!

2008. máj. 30. 18:58
 18/24 A kérdező kommentje:
a farok méretet onnan sejtem hogy mondott dolgokat!nem centiben de lehet következtetni:(nem tudom leirni v megmagyarázni de el kell hinnetek:(
2008. máj. 30. 18:59
 19/24 anonim ***** válasza:

Bocs hogy ezt mondom de kicsit naív voltál. Hidd el ha egy srác le akarja fektetni egy csajt, akkor nem lesz tolakodó, és nem is fog a lényegre térni, míg nem találkoztatok, főleg hogy fiatal és szűz vagy...

Vigyázz nagyon az ilyen netes ismertkedésekkel. Ahogy olvastam a válaszaidat, úgy tűnik okos lány vagy, úgyhogy csak okosan. Attól meg tényleg ne félj hogy nem fér be. gondolj csak bele, onnan egy egész gyermek fog kijönni, ha félsz akkor télnyeg szűk lesz és fájni fog. Ha lazítasz és a srác kényeztet nem lesz semmi baj ;-)

2008. máj. 30. 19:11
 20/24 A kérdező kommentje:

meggyőztetek!azt hiszem igazatok van:(

köszi szépen mindenkitől:)

2008. máj. 30. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!