Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg neki hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki hogy azért nem merek vele lenni mert túl nagy a "szerszáma"?

Figyelt kérdés

nagy a szerszáma én pedig oan szűk avgyok hogy a tampon sem fér fel!de ő bitti akarná de igy csak fájna mind2nknek:(

(lényegében nem is akarok tőle semmmit,csak elmagyarázni hogy mi a gond)

am csak ien netes szal még nem is találkoztunk...és emiatt sem szeretnék vele talizni!

2008. máj. 30. 17:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem is tudod igazabol mekkora a szerszam...hany eves vagy?

Igazabol nem is ismered...csak azt hiszed.

Nyugi! Ha talalkozol vele, nem szex van azonnal! Ha meg azt akarja akkor nagyon gyorsan fordulj ellenkezo iranyba es setalj el....

Egy ferfi ha akaregy not, nem surgeti. Nem eroszakoskodik es odafigyel ra.

2008. máj. 30. 17:28
 2/24 A kérdező kommentje:
de tudom h kb mekkora lehet és...:/lényeg h nem lenne jó se neki se nekem!
2008. máj. 30. 17:29
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj, de ha még nem találkoztatok akkor honnan tudod, gondolod? Csak azt ne mond hogy "megmondta". Ha mégis tuti 20 fölött van mi? XD
2008. máj. 30. 17:37
 4/24 A kérdező kommentje:

20 felett.igen

de télleg oan ari volt

kaptam tőle ajándékot postán és azt mondta utólag h majdnem szerelmes volt-!

ammeg gondolom h nem kis 10centisXD..mondjuk nekem még azis nagy lenne sztem:$

2008. máj. 30. 17:40
 5/24 anonim ***** válasza:

De nem vagy koteles szexelni vele. A szex elott meg annyi minden van. Ha ugy erzed neked o tul nagy amikor ott az ido, mondd el neki. Mondd el, ha felsz a fajdalomtol. A kisujjabol nem tudja kiszivni, gondolatot nem tud olvasni.

Nyugi. Elobb-utobb at fogsz esni a dolgon. Ha nem vele, akkor massal.

En is szuk vagyok. Sosem volt problemam. Eleg sokaig vartam a szuzessegel elveszteseig...nem surgettem a dolgokat es nem engedtem, hogy barki is kotelezzen barmire is. A testedert te vagy felelos. Te oromot adsz, azt is kellene, hogy kapj. Ne szorongj. Minnel gorcsosebb vagy az elso szex annal szarabb. Okesz?

Mellesleg idovel ugy a keso huszas eveid tajekan fogsz rajonni milyen is jo ha az ember lanya alatt nem kamionparkolo van.

2008. máj. 30. 17:40
 6/24 A kérdező kommentje:
:)köszi ez aranyos voltXDde télleg!de sztem akk se lesz semmi...jobb ha fiatalabbakkal kerülök inkább iesféle kapcsolatba!köszi mindenki!
2008. máj. 30. 17:45
 7/24 anonim ***** válasza:
tisztázzuk gyorsan, hogy ki hány éves...!
2008. máj. 30. 17:52
 8/24 A kérdező kommentje:
ő 20 felett én meg 15
2008. máj. 30. 17:54
 9/24 anonim ***** válasza:

A farok meret kifejtett korban mar nem kor fuggo...

En 33 vagyok. A ferjem egy 17-18-as. Elotte nekem is kisebbekkel volt dolgom. De hozza alakult a testem. A tied is fog csak ne surgess semmit es ne gorcsolj! Csak okosan es ugyesen!

2008. máj. 30. 17:56
 10/24 anonim ***** válasza:

Hu most olvasom mennyire felreertheto amit irtam...;o)

Szoval az elso azt szam az a korom - ven banya vagyok - a masodik a ferjem nagyon intim titka.

Te pedig 15 eves vagy...a pasi 20....eszedbe ne jusson!!!!!!!

2008. máj. 30. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!