Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 13 éves lányomat rajtakaptam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves lányomat rajtakaptam maszturbálás közben. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy 13éves lányom. Van pasija is,(15éves) aki egy nagyon kedves,helyes,tisztelettudó srác kedvelem nagyon. De a minap rajtakaptam a lányom hogy ül a kádban, és a kezével izgatja magát majd halkan sikoltozik és mondja "Zoli még, még, jobban nyomd be a kemény faszod". Ő nem vette észre hogy rajtakaptam, mert akkor jöttem haza és nem tudta hogy már otthon vagyok. Szerintetek mit tegyek? Normális ez egy 13éves lánynál? Már a lányom viszonylag érett, borotválja a nemi szervét, de tipikusan későn érő tipus még kicsik a mellei is (A80). Segítsetek ez normális egy 13éves lánynál? Köszönettel: Egy aggóda apuka :)
2008. máj. 27. 23:17
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
37%
Én a helyedben bementem volna, és folytattam volna amit a csaj elkezdett, de nem az ujjammal...
2011. aug. 24. 13:33
 32/40 anonim válasza:
93%
Tejesen normális! 19 vagyok, én 11 évesen csináltam, de ebben a korban ez normális. Had élje ki vágyait!
2011. aug. 27. 19:43
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy régi kérdés, de azért ez durvább volt a kérdésednél is: "...tudnillik mindkét szülő intelligens, diplomás egyén...az bekaphatja..."
2011. okt. 6. 16:24
 34/40 anonim válasza:
62%
Remélem nekem sosem lesz ilyen lányom aki így beszél, hogy "Zoli nyomd belém a kemény faszod" vagy hogy hangzott el, lány létére itt merül ki a szex nála, előbb legyen szerelmes aztán szerintem...bocs ha megsértettem az apát.
2011. okt. 24. 14:33
 35/40 anonim válasza:
67%
vegyél neki vibrátort...
2011. okt. 26. 21:59
 36/40 Dellácskahh válasza:
100%
Értem igen a nyolcvanas mell nem kicsi!!!!! És nekem az anyukám sose mondta el apunak, hogy hanyas a melltartó méretem, vagy borotválom e, vagy sose hallgatott ki az édesapám. mindig távolt voltak a fürdőszobátol mikor fürödtem, és csak anyával bezéltem mmeg a dolgokat!
2012. jan. 27. 15:15
 37/40 anonim válasza:
de amugy ezt tényleg egy kis srác irta 11 éves haverom ő mutatta
2012. febr. 22. 13:37
 38/40 anonim válasza:
Húúúúúú hát szerintem ez teljesen normális,és nem tuom hogy mit kell itt azt gondolni hogy tizenéves gyerek,meg hogy pedofil...1.egy gyerek máshogy beszélne,mást csinálna...am meg az hogy csúnyán beszél azt gondolom a suliban "tanulta" én is ott tanultam meg ezeket a szavakat...ne aggódj(on) mindenesetre ne fedj fel elötte, hagy csinálja,majd egyszer amikor már idősebb lesz majd akkor fedje fel vagy még akkor se... sok szerencsét apuka ;)
2012. febr. 23. 21:51
 39/40 anonim ***** válasza:
rappeld el neki a beerseewalktól a pics*t :D
2012. jún. 20. 12:48
 40/40 anonim válasza:
Mért nem ilyen lányok járnak az osztályomba :@@ ? nyomi13/F
2013. jan. 7. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!