Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 13 éves lányomat rajtakaptam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves lányomat rajtakaptam maszturbálás közben. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy 13éves lányom. Van pasija is,(15éves) aki egy nagyon kedves,helyes,tisztelettudó srác kedvelem nagyon. De a minap rajtakaptam a lányom hogy ül a kádban, és a kezével izgatja magát majd halkan sikoltozik és mondja "Zoli még, még, jobban nyomd be a kemény faszod". Ő nem vette észre hogy rajtakaptam, mert akkor jöttem haza és nem tudta hogy már otthon vagyok. Szerintetek mit tegyek? Normális ez egy 13éves lánynál? Már a lányom viszonylag érett, borotválja a nemi szervét, de tipikusan későn érő tipus még kicsik a mellei is (A80). Segítsetek ez normális egy 13éves lánynál? Köszönettel: Egy aggóda apuka :)
2008. máj. 27. 23:17
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
A80 vagy 80A teljesen mindegy. Van feleségem, aki megbízik bennem és elmeséli nekem a lányunkkal kapcsolatos dolgokat. Miután az anyja a lányom viszonylag sok mindenbe beavatja, és nekem pedig elmondja a nejem. Nem kilestem, hanem hazamentem és nem tudta hogy már otthon vagyok. Mellesleg 2részes a fürdőszobánk ahonnan nyílik ott van a mosógép stb. és egy fal válaszja el a fürdőkádas/zuhanykabinos részt. Értelmes kommentekre voltam kiváncsi, nem fikázókra. Tudtommal ez az oladl azért van "amit nem mertél máshol, itt megkérdezheted"...
2008. máj. 29. 00:37
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez normális.Dolgoznak benne a hormonok :)
2008. máj. 29. 10:33
 13/40 anonim ***** válasza:
58%

Delvilágosítást kezdjétek el beszéljetek a védekezés fontosságáról, mi van ha baba lesz mennyire árt vele nem tudná felnevelni bla bla!! Amúgy tényleg normális dolog az önkielégítés!! De ha van barátjam indenre felkell készülni a mai fiatalok nagyon hamar kezdik a szexuális életet!! Tiltani nem szabad annál jobban csinálja!!

6 éves lány voltam

2008. máj. 29. 12:28
 14/40 anonim ***** válasza:
73%
utolsó hozzászóló vagyok nem 6 hanem 16 éves lány
2008. máj. 29. 12:40
 15/40 anonim ***** válasza:
46%
Egy pedofil apuka 1000X rosszabb, mint egy maszturbáló tizenéves lány...ugyanis ilyen korban ez természetes!(legalábbis nekem az volt...)
2008. máj. 29. 23:17
 16/40 anonim ***** válasza:
36%
Ja, és még annyit, hogy én nem azon lennék kiakadva, hogy maszturbál a gyerekem, hanem azon, hogy basszus: 13 évesen így beszél: Jenő, nyomd be a kemény faszod....Na ez a ciki. Vagy ez abban a családban természetes???
2008. máj. 29. 23:18
 17/40 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó kommentelő állat! Abszolult nem szokás nálunk, tudnillik mindkét szülő intelligens, diplomás egyén. Az értelmes kommentelőknek köszönöm szépen :) A lányunkat már 5.dik osztályosm korában teljesen felvilágosítottuk ugyhogy ebből nem lesz baj. Aki meg azon kötekszik hogy 80A vagy A80 az bekaphatja! :) Amúgy 34éves vagyok.
2008. máj. 30. 00:02
 18/40 anonim ***** válasza:
29%

utolsó kommentelő vagyok: ez valóban nagy intelligenciára vall: "Aki azon kötekedik...bla-bla-bla...bekaphatja"!!!

Csak gratulálni tudok!

2008. jún. 2. 08:38
 19/40 anonim válasza:
43%
Ez normális!De szerintem még korai.Én 12-12 éves koromban csak iylen fiúkrol álmodoztam hogy smárolunk!de azért elég durva szavakat használt a lányod!
2008. jún. 9. 21:23
 20/40 anonim ***** válasza:
93%
Én még csak 33 vagyok,gyerekem sincs,diplomám sincs,mégis úgy érzem,sokkal többet tudok a gyerekekről -NEM FÉLRE ÉRTENI!!!!- mint a kedves apuka a saját lánya lelki világáról,ami mellesleg teljesen rendben van -mármint a lelki világ -APUKA!...Tessék sürgősen felzárkózni!!!!!!
2008. aug. 12. 23:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!