Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 13 éves lányomat rajtakaptam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves lányomat rajtakaptam maszturbálás közben. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy 13éves lányom. Van pasija is,(15éves) aki egy nagyon kedves,helyes,tisztelettudó srác kedvelem nagyon. De a minap rajtakaptam a lányom hogy ül a kádban, és a kezével izgatja magát majd halkan sikoltozik és mondja "Zoli még, még, jobban nyomd be a kemény faszod". Ő nem vette észre hogy rajtakaptam, mert akkor jöttem haza és nem tudta hogy már otthon vagyok. Szerintetek mit tegyek? Normális ez egy 13éves lánynál? Már a lányom viszonylag érett, borotválja a nemi szervét, de tipikusan későn érő tipus még kicsik a mellei is (A80). Segítsetek ez normális egy 13éves lánynál? Köszönettel: Egy aggóda apuka :)
2008. máj. 27. 23:17
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális 13 éves kamaszlány ilyeneket csinál megtapasztalja saját testét.
2009. máj. 2. 22:51
 22/40 anonim ***** válasza:
84%

Kedves Apuka!

Nekem is van egy lányom (szintúgy 13 éves), egyszer én is rajtakaptak hogy ujjazza magát csak sajnos észrevett és meg kellet beszélni a dolgot elmondtam neki hogy én is csináltam ennyi idös koromban és hogy ez természetes nem kell miatta szégyenkeznie. Szeirntem ti is beszéljétek meg a dolgot mert születhetnek kellemetlen szituációk.

Laura (36)

2009. aug. 25. 12:43
 23/40 anonim ***** válasza:
76%
Én is 13 éves vagyok, igaz nincs pasim, de szoktam masztizni. Ha rajtakapnának a szüleim az nagyon gáz lenne... És amugy a mai világban 13 évesen én már teljesen világos vagyok szexuális téren.. és az összes barátnőm, haverom is. Szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy beletörődsz, hogy a lányod már idösödik. De semmiképp se vesd fel elötte!
2010. jan. 3. 01:29
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

én nagyon kényes vagyok olyan téren h szülőkkel megbeszélni,nem lennék képes rá,és nem is mondok el ilyenek se anyámnak se apámnak,mondjuk,lehet h azért is mert nem a legjobb a kapcsolatunk de azért szeretem őket,na mind1...a lényeg h ez teljesen normális ebben a korban és nem kell miatta aggódni,ilyenkor gondolj vissza arra h ti mienek voltatok 13 éves korotokba...:D

13/L

2010. aug. 7. 17:47
 25/40 anonim ***** válasza:
38%

OFF

Emberek!(Vagyis NŐK) Mikor tanuljátok már meg végre,hogy a betű (A,B,C,D,DD,stb.) a mellméret,és a szám (80,stb) pedig a mellkas-hát kerület.Szóval 80DD = kurv@ vékony nő kurv@ nagy (valószínüleg plasztik) mellekkel.

ON

Amikor 13 voltam apám azt sem tudta, hogy hordok melltartót,hogy menstruálok vagy hogy van-e pasim.FAKE!

2011. jan. 3. 00:41
 26/40 anonim ***** válasza:

A kiscsajnál szerintem MOST már mindegy mert a kérdés mert 2éve fel van téve.

Vagyis ha akkor aggódtál hogy 13évesen masztizott a lányod akkor most már nem kell D

2011. jan. 3. 21:46
 27/40 anonim ***** válasza:
40%
Teljesen normális dolog! Én 6.osztályos vok és az osztályba rajtam kívül van még 3 lány plusz 8 fiú és a fiúk mindig olyan dolgokkal szekálnak minket am az iskolánkba már a 2.osztályosok is a szexről beszélnek! Már a mai világban a fiatalok egyre többet tudnak!! L/12
2011. márc. 4. 22:00
 28/40 anonim ***** válasza:
67%
Apa, te tényleg képes voltál meglesni??? Mekkora tapló vagy, ezt még megbeszéljük.
2011. máj. 15. 19:15
 29/40 anonim válasza:
attól még hogy 80-as a mellbősége, nem biztos, hogy a melle nagy, lehet hogy csak szimplán széles a háta.. okoskák.
2011. jún. 25. 14:17
 30/40 anonim ***** válasza:
63%
Azért dir kommentálók,ne felejtsük,hogy már a 10 évvel ezelőtti-hez képet is más a szexuális életünk... végülis már 12 évesen basznak a tinik mint a nyulak... sajnos ez tény (vagy nem sajnos,döntsétek el)
2011. aug. 5. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!