Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barinommel elég sokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barinommel elég sokat dumálunk a pasikrol. Helyes ez ilyen idős korban?

Figyelt kérdés
sziasztok..! 13 éves vagyok,és van egy barinom aki szintén 13... már gyakrabban figyelem hogy 12-13 évesen szexelni akarnak meg stb.. mink is szoktunk beszélgetni,de a sex még sosem jott szoba..csak a pasik.volt már pasim,és neki is..de nem volt semmi csak csokolozás minden esetben..és szerintem ez tokre normális,csak nem tudom mások mit gondolnak errol.. szeretném ha kapnák néhány kommentet...!!! koszonom...
2008. máj. 26. 14:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
sztem normalis
2008. máj. 26. 14:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Hála istennek teljesen normális a gondolkodásod. Van egy-két elég fiatalka kislány akinek elég sűrűnjár a szexen a buksija. Az se normális.
2008. máj. 26. 15:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális, nem kell olyan korán elkezdeni. Ez úgysem a gyerekek játéka csak sok gyerek azt hiszi már felnőtt. 25 éves vagyok ismerek egy 15 éves kislányt aki tapasztaltabb még nálam is, és mit ne mondjak , hiába divat ez manapság, elég nagy szégyen neki szerintem, mégha nem is érzi annak. Később meg nem talál fiút magának mert már átment rajta a fú is meg a fa is. Mindennek eljön az ideje, nem kell siettetni. Ne szexeljetek még, úgysem olyan dolog ha divatból csinálod. Ahhoz tényleg igazán kell szeretni és igazán kell érdeklődni a dolog iránt és akarni.
2008. máj. 26. 15:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy normális. Pont abban a korban vagytok amikor igazán kezdtek érdeklődni a pasik iránt :D. A csók az teljesen normális már 13 évesen is. ;) Emiatt ne aggódjatok a barátnőddel :)
2008. máj. 26. 15:07
 5/8 A kérdező kommentje:
rendben van..koszi azoknak akik irtak.. sok korombeli fiu kérdezgeti tolem hogy nem e fekudnék le vele..én meg csak nevetek rajta...és mondtam is nekik hogy csak sullesztik magukat elottem...engem még nem érdekel az ilyesmi,és még nemis vagyok rá felkészulve,inkább anak hagyom a szuzességem akit szeretni fogok,és aki megérdemli..mégegyszer koszi nektek!!!!!!
2008. máj. 26. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Végre egy normális lány ezen az oldalon... nehogy már te érezd magad kellemetlenül emiatt! teljesen normális vagy :)
2008. máj. 26. 17:48
 7/8 anonim válasza:
nagyon jó még a mai világban ilyen kérdésekről hallani:)a korodhoz illően gondolkozol szerencsére. a fiúkkal ne foglalkozz...ne azért feküdj le valakivel, mert már mindenki csinálta és azt hiszed ettől te is nagyon menő leszel. várj addig amíg nem találsz egy olyan embert akivel szívesen csinálnád....majd. de most még semmiképpen:)
2008. máj. 26. 19:04
 8/8 A kérdező kommentje:
koszi....sosem gondoltam azt hogy ha már valaki nem szuz az meno..szerintem azt csak azért csinálják hogy valamivel feltudjanak vágni,mert mással sajnos nem tudnak.. én ezt az egész dolgot máshogy fogom fel mint mások,és én nem vágok fel semmi hulyeséggel..ez nem trendi meg semmi mint a ruha vagy stb... nagyon orulok neki hogy tobb olyan ember létezik mint én. :-)))
2008. máj. 26. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!