Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel nyugtathatnám meg magam? Mit tegyek, hogy végre túllépjek ezen a ballépésemen?
Már hónapokkal ezelőtt történt az egész, de még mindig nagyon bánt, és nem tudok továbblépni.
Januárban megismerkedtem a sráccal. Három randi után (másodikon szexet akart, de én adtam magam, mert szűz vagyok) eltűnt. Nem beszéltünk két hétig. Majd msn-eztünk, mert elutazott. Utána újra találkoztunk párszor, de végül én megmondtam, hogy legyen vége. Mert aranyos volt, kedves, és hihetetlenül okos, ami nekem imponált, de nem szerettem bele, és ő már nagyon akarta a szexet, én meg nem. Aztán sértegetett, majd egy hónapig nem beszéltünk. Megszakítottunk minden kapcsolatot. Majd újra msn-eztünk. Végtelenül kedves volt, és kicsikart egy újabb talit. Ezen a találkozón (májusban) már megtörtént egy petting. Nem nyomult, nem kényszerített, szinte én húztam magamra. De 19 vagyok és szűz, és már őrültem kívántam az egészet. De már utána tudtam, hogy őrültség volt. Mindig is lenéztem az olyan lányokat, akik ilyet tesznek, erre én is megtettem. Simán minden gond nélkül lesz*ptam. Olyan lettem, mint egy ribanc. A randikon rengetegszer beszélgettünk erről a témáról, és és mindig mondtam, hogy csak szerelemből vagyok hajlandó bárkivel is komolyabb dologra, erre tessék. A srác röhög magában, hogy tessék én még egy ilyen lányt is megkaptam. Immár 3 hónapja kísért ez az egész. A sráccal soha többet nem találkoztam, párszor beszélgettünk, de nem került szóba, hogy újratalálkozzunk. Egy hónapja viszont semmit nem tudok róla.
Mivel nyugtathatnám meg magam? Ezek után nem tudok a következő barátom szemébe nézni. Azt szeretném, ha tudná, hogy szűz vagyok, hiszen ez azért fontos, főleg az első szeretkezésnél, de akkor azt hiszi, hogy ártatlan vagyok. Közben meg egy hatalmas riherongy vagyok. Mit csináljak? Lassan beleőrülök ebbe az egészbe.
Előre is köszönöm a válaszokat!

Szerintem ne érezd magad emiatt rossznak. Mindenkivel megesik, hogy elveszíti a fejét. És ha akkor élvezted, akkor kár utólag emiatt bánkódni.
Nehéz lehet, de ezt magadban kell elrendezned, mégpedig úgy, hogy másként tekintesz arra, ami történt. Például nézd a jó oldalát: nem feküdtél le vele, a szüzességed olyannak adod majd, aki megérdemli.
A megtörtént dolgokon úgysem lehet változtatni, inkább meg kell tanulni együtt élni velük.
És ha lesz pasid, nem hiszem, hogy emiatt rossznak fog hinni, hiszen ha majd belédszeret, akkor tudni fogja, hogy ki vagy, hogy egy értékes lány vagy. Hidd el, ez semmit nem von le az értékedből.

Csatlakozok az előttem szólóhoz, szűz vagy még és ez a fontos. Az h lesz**tad, még nem a világ vége. Elvégre nem vagy már kiskamasz, a te korodban ez már nem számít 'ribancságnak' sztem, rengetegen megteszik. A következő barátodnak emg egyszerűen erről nem kell tudnia, vagy ha mégis, akkor úgysem tud mit tenni.
De a lényeg, h nem vagy ribanc! Ezzel a sráccal meg nem kell foglalkozni, és sztem akkor röhögne magában ha TÉNYLEG megkapott volna.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!