Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38/5 vagyok, es ciki vagy...

38/5 vagyok, es ciki vagy nem, ramjott a para a szulestol. Hogy nyugtathatnam meg magam?

Figyelt kérdés

Naprol napra erzem hogy gyakoribbak,erosebbek a joslok,a nyakdugom 1,5 hete elment-de vizsgalat utan.Masodik szulesem!!Kepes leszek en erre?Ossze kene szedni magam tudom.EDA-t is kilatasba helyeztem a dokival,de felek.

Elsonel nem izgultam,de ma mar tudom mire szamithatok,de az eda-tol is felek.Tiszta nevetseges vagyok,mintha 13 eves lennek....Van igy mas is ezzel?

2009. márc. 27. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele.16 hetes vagyok, első baba, és hol parázok, hol alíg várom már hogy szülhessek...pedig egész terhesség alatt nem is gondoltam ilyenekre hogy fájdalom, úgy voltam vele hogy az legyen a legnagyobb bajom, csak a baba legyen egészséges. Most is inkább csak azon parázok hogy lesz-e elég erőm mivel egy kis front vagy rossz idő is ledönt a lábamról. Könnyű szülést neked!
2009. márc. 27. 19:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, javítanék: 36 hetes vagyok
2009. márc. 27. 19:38
 3/8 A kérdező kommentje:

Huh,koszi.Akkor nem ment el az eszem,mas is van igy vele.Allandoan szulestorteneteket olvasok,kepzeletben mar 100-szor atestem rajta.Jo is lenne ,ha mar ejjel akar beindulna,akkor tulesnek rajta,es nem fifikaznek mi lesz hogy lesz.2211 a mehszajam,jovo het vegetol tovab ugysem huznam!

Konnyu szulest neked is! :-))))))))

2009. márc. 27. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!Én egy olyan kismamával szültem egyszerre, akinek szintén a második terhessége volt, nekem pedig az első.Tiszta para volt, én nyugtatgattam, ráadásul ikrei vannak.Folyton azt mondogatta, hogy az ikreket könnyű volt megszülni, mert kis súlyuk volt, de hogyan fogja kihordani a kb. 1kg-mal nehezebb babát :)))

Természetesen ő is túl élte.:) NYUGI

2009. márc. 27. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Teljesen normális ez az érzés. Én is éreztem egy kicsit ezt a második szülésem előtt. Lehet azért, mert tudod, mi vár rád?! A másodiknál kaptam EDA-t, de attól nem kell tartani, nekem nagyon jó volt. Amikor szülsz, akkor nem fogsz semmivel sem foglalkozni. Hamarosan szülsz, s elmúlik ez az érzés!
2009. márc. 27. 20:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Tipikus eset második szülés előtt.

Én is ugyanígy voltam, mivel TUDTAM MIRE SZÁMÍTHATOK, mármint ami a fájdalmat illeti.

No para!

Szép szülést, minden jót!

2009. márc. 27. 20:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán ne érezd cikinek. Én 36 hetes vagyok, első baba. Megmondom őszintén- bárki nyugodtan hülyének nézhet emiatt - én annyira parázok a szüléstől, mintha kivégezni vinnének. Nem merek jobban belegondolni mi lesz, hogy fogom bírni a fájdalmat, elvesztem-e az önkontrolomat, minden rendben lesz-e a babaával, ki fogom-e tudni nyomni? stb. Mindig azt szoktam mondani, hogy nálam jobban senki nem retteg a szüléstől. Én merem vállalni, hogy nem vagyok egy bátor kismama, és irigylem azokat a nőket, akik vidáman, önbizalommal telve állnak neki az egésznek. Szeretnék én is olyan lenni, de nem megy. Azzal vigasztalom magam, hogy ezen át kell esnem, és végre együtt lehetek a babaámmal, akire már olyan régen várunk, és majd lesz valahogy.
2009. márc. 27. 21:15
 8/8 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok!Koszi a batoritast!
2009. márc. 28. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!