Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz, hogy amikor van barátnőj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy amikor van barátnője egy pasinak, akkor nem veri ki?

Figyelt kérdés

mert szerintem nagyon nem:D najo,akkor,ha minden nap kap a nőtöl vmi kényeztetést,vagy kétnaponta max.

a kérdés fordított esetben is érdekelne:D vélemények,tapasztalatok.

2009. aug. 10. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez pasifüggő. Az én barátom azt mondja, hogy amióta vagyok neki, ő nem igényli a maszturbálást, de ismerik olyat is aki, renszeresen csinálja magának ha van barátnője ha nincs. Amúgy meg engem nem zavarna, ha sokáig( több hétig) nem találkozunk, akkor velem előfordul, hogy magamhoz nyúlok.
2009. aug. 10. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz. Engem naponta többször kényeztet a "barátnőm" (élettársam) mégis megkívánom olykor. És Ő is. Nincs ebben semmi elvetendő. (40/F)
2009. aug. 10. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előző válaszolónak, valakinek nagyobb a szexuális igénye, így lehetséges, hogy barátnő mellett is maszturbál. Egyénfüggő.
2009. aug. 10. 19:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
én párom is megkívánja olykor,pedig elég sokat vagyunk együtt szexuálisan...nem mindig tud a kísértésnek ellenállni..
2009. aug. 10. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
teljes mértékben egyénfüggő, én lány vagyok, én csak akkor szoktam, ha nincs pasim
2009. aug. 10. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kiverik, csak ritkábban. És ugyanúgy szeretik a barátnőjüket.
2009. aug. 10. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

tapasztalatok?

ha nagyon hiányzok neki,és rám gondol muszály kivernie.. mert nincs más lehetősége:D...

egyébként,ha valaki normális szexuális életet él...akár két naponta,akkor a pasinak általában nem szokott erre szüksége lenni..de egyénenként változó:) pasimnál is :D

2009. aug. 11. 00:46
 8/8 anonim ***** válasza:
72%
nem igaz, a barátom is ki szokta verni. és nem azért mert nem vagyok neki elég jó, hanem mert nem tudunk minden nap szexelni vagy pettingelni.
2009. aug. 11. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!