Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Ne nevessetek ki!
Figyelt kérdés
Amióta terhes vagyok,sokkal gyakrabban igénylem/igényelném a szerelmeskedést,mint egyébként.Miért van ez? Néha már "cikinek" érzem,főleg,hogy sokszor én kezdeményezek a páromnál.Néha már szinte szégyellem,vajon mit gondolhat rólam?Egyébként sem vagyok halvérű,de ami mostanában van,na,azon magam is ledöbbenek!HELP2009. aug. 10. 17:11
1/11 anonim 

válasza:

semmi gondolom örül neki a párod :D én örülnék napi 1-2x :D
2/11 anonim 

válasza:

Nincs abban semmi rossz, megbolondultak a hormonjaid, gondolom ezért van. A párod is biztos örül neki, kizárt dolog, hogy nem! Nem kell hogy visszafogjátok magatokat, legyetek annyit együtt, amennyit csak jól esik, nincs abban semmi rossz.
3/11 anonim 

válasza:

én már hallottam arrol, hogy aki terhes sokkal jobban kivánja a sexet, ne aggodj ez normális dolog ha állapotos vagy
4/11 anonim 

válasza:

Az egyébkénti hangulatingadozások része. Semmi rendellenes nincs benne
5/11 anonim 

válasza:

Nem értem miért kéne azt szégyellned a párod előtt, hogy kívánod a szexet. Biztos nincs ellenére...
6/11 anonim 

válasza:

sztem ez normális, sokaktól hallottam már ezt. a párod pedig sztem inkább örülni fog neki.
amúgy hány éves vagy?
7/11 anonim 

válasza:

Teljesen normális! Örülhet neki igy neki is több lehetősége van rá!
8/11 anonim 

válasza:

Én irigyellek. A terhességem alatt szinte nem is kívántam a szexet. Voltak is belőle kisebb problémák.
9/11 anonim 

válasza:

nem tudom...ha nagy a hasad lehet h nekem nem teccene h folyton rám mászol..persze bennem van a hiba tudom az elvileg szép meg erotikus meg minden de akkor is.olyan mintha dagadt lennél..amugy a babának jót tesz az ilyesmi? rázkodás meg a stb? én félnék is h véletlen bajt okozok neki.
10/11 anonim 

válasza:

én is igy vagyok,de az első 2 trimeszterben meg egyeltalán nem kívántam,most meg igy a vége felé(mér csak másfél hét van vissza) annál inkább kívánom,csak miért is ne pont most van mosolyszünet a párommal.
a lényeg hogy a párod szerintem imádja,hogy ennyir igényled a szexet,legalább is az enyém imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!